mszeyrek
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,665
Upgrade düşünüyor musun? Biraz gereksiz masraf aslında.R7 3700X takacagım.
Upgrade düşünüyor musun? Biraz gereksiz masraf aslında.R7 3700X takacagım.
İşte 3700X almana gerek yok 3750X filan çıkabilir ya da 10700F filan da alabilirsin daha iyi olur ama şuan fiyatlar yüksek.R7 3700X takacagım.
Hocam intel istemiyorum bütcem bütcem monitör ile beraber 8500TL şöyle bir sistem topladım.İtopyadan aşrı pahallı olur indirim vs yoksa bütçe nedir? birkaç haftaya 10. nesil ile de alabilirsiniz düşük fiyata daha iyi sistem.![]()
4 yıl sonra anca upgrade ederim.Upgrade düşünüyor musun? Biraz gereksiz masraf aslında.
Ekran kartı yok.Hocam Intel istemiyorum bütcem bütcem monitör ile beraber 8500TL şöyle bir sistem topladım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 yıl sonra anca upgrade ederim.
Ekran kartsız alıyorum zaten.Ekran kartı yok.
Ekran kartın var mı? Yoksa görüntü alamazsın.Ekran kartsız alıyorum zaten.
Elimde yok fakat babama aldıracagım.Ekran kartın var mı? Yoksa görüntü alamazsın.
monitör kasa+psu SSD bu bütçeye düşük ama en azından 3750X'i bekleyebilirdin onun haricinde kasa+PSU olarak ınvader ya da airhawk olabilir PSU olarak hydro HD600 olabilir thermaltake PSU'ların 12V kanalı kötü diye biliyorum SSD olarak iyi.Hocam Intel istemiyorum bütcem bütcem monitör ile beraber 8500TL şöyle bir sistem topladım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
4 yıl sonra anca upgrade ederim.
Ekran kartı ne olacak? Psuyu ona göre seçmek gerek.Elimde yok fakat babama aldıracagım.
Hocam 2 ay a kadar alacagım bütcem en fazla 8500TL işte bana itopyadan olmak üzere ekran kartsız 3700X ve X570 li bir sistem toplarmısınız? birde monitör dahil ama en düşük 75hz olsun.monitör kasa+PSU SSD bu bütçeye düşük ama en azından 3750X'i bekleyebilirdin onun haricinde kasa+PSU olarak ınvader ya da airhawk olabilir PSU olarak hydro HD600 olabilir thermaltake PSU'ların 12V kanalı kötü diye biliyorum SSD olarak iyi.
Gigabyte RTX2080 Super windforce.Ekran kartı ne olacak? Psuyu ona göre seçmek gerek.
İtopyadan olmak zorunda mı?Hocam 2 ay a kadar alacagım bütcem en fazla 8500TL işte bana itopyadan olmak üzere ekran kartsız 3700X ve X570 li bir sistem toplarmısınız? birde monitör dahil ama en düşük 75hz olsun.
Gigabyte RTX2080 Super windforce.
Evet kendin topla bölümünden.İtopyadan olmak zorunda mı?