🔥İndirim 🔥🔥MSI PRO A620M-E Anakart 2549 TL🔥🔥

Ya ben giga b650m ds3h aldım 3800e bunla karşılaştırınca aradaki 1250 lira için ne dersiniz

Ha öyle mi, Peki thanks abim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır dostum bu am5 soket. Senin işlemcin Am4 soket.
Ya reisim simdi araştırdım da ben işlemciyi henüz almadım zaten 7500f le arasında kalmıştım gerekirse 7500f i alabilirim bu işlemciye uygun sanırım değil mi bu anakart

Ha öyle mi, Peki thanks abim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya reisim simdi araştırdım da ben işlemciyi henüz almadım zaten 7500f le arasında kalmıştım gerekirse 7500f i alabilirim bu işlemciye uygun sanırım değil mi bu anakart
7500f alman daha mantıklı. 5800x3d ye o paralar verilmez.

7500f alman daha mantıklı. 5800x3d ye o paralar verilmez.
Dimi abim Peki, öyle yapacağım benim kendi kasamdaki anakart msi b450m a pro max ve ryzen 5 5500 olduğu için elimdeki ekran kartı da sanirkm bunlara göre daha iyi biseu olduğu için bi upgrade yapmayı istiyorum o yüzden arayışa girdim

Dimi abim Peki, öyle yapacağım benim kendi kasamdaki anakart msi b450m a pro max ve ryzen 5 5500 olduğu için elimdeki ekran kartı da sanirkm bunlara göre daha iyi biseu olduğu için bi upgrade yapmayı istiyorum o yüzden arayışa girdim
7500f daha mantıklı dostum.

Abim onu anladım ama ben yanında anakarti da değiştirmeyi düşünüyordum. Gerek yok mu sence? Sadece işlemciyi al yeter mi diyorsun yani

Abim onu anladım ama ben yanında anakarti da değiştirmeyi düşünüyordum. Gerek yok mu sence? Sadece işlemciyi al yeter mi diyorsun yani
DEğiştirmen lazım zaten o yüzden konuşuyoruz bunu alıp 7500f alacaksın. 5800x3d ye gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,220
Üyeler
197,640
Son üye
ihlara
Geri