MSI RTX 5090 AMD Ryzen 9 9950X3D darboğaz olurmu?

Baran.777

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba! ben Baran Pıçak. MSI RTX 5090, AMD Ryzen 9 9950X3D, ve 4k OLED 240hz monitör, bu 3 birleşen darboğaz yaparmı ve sorunu olurmu?

Darboğazın d si olmaz. Piyasadaki en güçlüsünü almıssın herşeyin. Daha nolsun😃😃

Merhaba! ben Baran Pıçak. MSI RTX 5090, AMD Ryzen 9 9950X3D, ve 4k OLED 240hz monitör, bu 3 birleşen darboğaz yaparmı ve sorunu olurmu?
bilgisayarı uzun saatler kullanıcaksanız oled monitör almayın

1080p de kullanırsan darboğaz olur bir tek

Aynen kanka 200000 liralık monitöre IPS taksin. Sence PC ye 200-250k veren adam 2 senede belki yanar diye gidip IPS alirmi o PC ye?
kral oled monitörlerde yanma muhabbeti var yoksa beni baglamaz uzun saatler oled panelde ısınınca dinlendirmen gerekiyor

kral oled monitörlerde yanma muhabbeti var yoksa beni baglamaz uzun saatler oled panelde ısınınca dinlendirmen gerekiyor
Kno yanlis bilgi samsung oled var 5 6 saatte bir 10 dk dinlendirince hic sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al gec sorun olmaz

Aynen kanka 200000 liralık sisteme IPS monitör taksin. Sence PC ye 200-250k veren adam 2 senede belki yanar diye gidip IPS alirmi o PC ye?
Yanmaz 2 senede 4 5 hil omru var yeni oledleein

Kno yanlis bilgi samsung oled var 5 6 saatte bir 10 dk dinlendirince hic sorun yok

Al gec sorun olmaz

Yanmaz 2 senede 4 5 hil omru var yeni oledleein
sonuçta dedigim gibi ısınınca dinlendirme muhabbeti var

sonuçta dedigim gibi ısınınca dinlendirme muhabbeti var
Knk sen eger 5 6 saatte kalkmiyorsan cok yasamazsin yasasanda sikinti cekersin ben acik birakip gittigimde de sorun olmuyor kendim istedigimden kapatiyorum

9600x bile taksan 4k da darboğaz olmuyor. İşlemci gücü lazımsa 9950x tercih edilebilir. Yoksa boşa masraf olur.

Knk sen eger 5 6 saatte kalkmiyorsan cok yasamazsin yasasanda sikinti cekersin ben acik birakip gittigimde de sorun olmuyor kendim istedigimden kapatiyorum
hayır anlamadınız zaten arakdaş bu sistemi iş için toplayacak büyük ihtimal oyun için degil o yüzden işde uzun süreler pc başında olucagı için demiştim

hayır anlamadınız zaten arakdaş bu sistemi iş için toplayacak büyük ihtimal oyun için degil o yüzden işde uzun süreler pc başında olucagı için demiştim
Knk anlatamiyorum 5 6 satte kalmayan insan degildir sikinti ceker 10 dk dinlendirmesi yeter dinlendirmesede sorun yok aslinda ben bazen unutuyorum sorun olmuyor ama garantiye almak iyidir

Niye oyun icin toplamasin

Aynen kanka 200000 liralık sisteme IPS monitör taksin. Sence PC ye 200-250k veren adam 2 senede belki yanar diye gidip IPS alirmi o PC ye?
O nası mantık reis. OLED alırsa o monitörde iş yapamaz mesela isterse 2 trilyonluk bilgisayar olsun. Oyun ve film için kullanılacaksa oled alınması yeterli olur. Sistemle alakası yok o işin

Knk anlatamiyorum 5 6 satte kalmayan insan degildir sikinti ceker 10 dk dinlendirmesi yeter dinlendirmesede sorun yok aslinda ben bazen unutuyorum sorun olmuyor ama garantiye almak iyidir

Niye oyun icin toplamasin
5090 oyun için üretilmiş bir kart değil. 5080 den neredeyse hiçbir farkı yok oyunlarda. 9950 de aynı şekilde 9800 ile hiçbir farkı yok. Neredeyse değil bakın direkt hiçbir farkı yok.
Arkadaş buna dayanarak iş için demiş ama bilemeyiz. İş içinse oled alınmaz. Oyun içinse oledden başka bi şey yakışmaz o canavara diyelim. Seçimi kendisi yapsın arkadaşın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,546
Üyeler
186,076
Son üye
1mtrider
Geri