bilgisayarı uzun saatler kullanıcaksanız oled monitör almayınMerhaba! ben Baran Pıçak. MSI RTX 5090, AMD Ryzen 9 9950X3D, ve 4k OLED 240hz monitör, bu 3 birleşen darboğaz yaparmı ve sorunu olurmu?
Aynen kanka 200000 liralık sisteme IPS monitör taksin. Sence PC ye 200-250k veren adam 2 senede belki yanar diye gidip IPS alirmi o PC ye?bilgisayarı uzun saatler kullanıcaksanız oled monitör almayın
kral oled monitörlerde yanma muhabbeti var yoksa beni baglamaz uzun saatler oled panelde ısınınca dinlendirmen gerekiyorAynen kanka 200000 liralık monitöre IPS taksin. Sence PC ye 200-250k veren adam 2 senede belki yanar diye gidip IPS alirmi o PC ye?
Kno yanlis bilgi samsung oled var 5 6 saatte bir 10 dk dinlendirince hic sorun yokkral oled monitörlerde yanma muhabbeti var yoksa beni baglamaz uzun saatler oled panelde ısınınca dinlendirmen gerekiyor
Al gec sorun olmazMerhaba! ben Baran Pıçak. MSI RTX 5090, AMD Ryzen 9 9950X3D, ve 4k OLED 240hz monitör, bu 3 birleşen darboğaz yaparmı ve sorunu olurmu?
Yanmaz 2 senede 4 5 hil omru var yeni oledleeinAynen kanka 200000 liralık sisteme IPS monitör taksin. Sence PC ye 200-250k veren adam 2 senede belki yanar diye gidip IPS alirmi o PC ye?
sonuçta dedigim gibi ısınınca dinlendirme muhabbeti varKno yanlis bilgi samsung oled var 5 6 saatte bir 10 dk dinlendirince hic sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Al gec sorun olmaz
Yanmaz 2 senede 4 5 hil omru var yeni oledleein
Knk sen eger 5 6 saatte kalkmiyorsan cok yasamazsin yasasanda sikinti cekersin ben acik birakip gittigimde de sorun olmuyor kendim istedigimden kapatiyorumsonuçta dedigim gibi ısınınca dinlendirme muhabbeti var
hayır anlamadınız zaten arakdaş bu sistemi iş için toplayacak büyük ihtimal oyun için degil o yüzden işde uzun süreler pc başında olucagı için demiştimKnk sen eger 5 6 saatte kalkmiyorsan cok yasamazsin yasasanda sikinti cekersin ben acik birakip gittigimde de sorun olmuyor kendim istedigimden kapatiyorum
Knk anlatamiyorum 5 6 satte kalmayan insan degildir sikinti ceker 10 dk dinlendirmesi yeter dinlendirmesede sorun yok aslinda ben bazen unutuyorum sorun olmuyor ama garantiye almak iyidirhayır anlamadınız zaten arakdaş bu sistemi iş için toplayacak büyük ihtimal oyun için degil o yüzden işde uzun süreler pc başında olucagı için demiştim
Niye oyun icin toplamasinhayır anlamadınız zaten arakdaş bu sistemi iş için toplayacak büyük ihtimal oyun için degil o yüzden işde uzun süreler pc başında olucagı için demiştim
O nası mantık reis. OLED alırsa o monitörde iş yapamaz mesela isterse 2 trilyonluk bilgisayar olsun. Oyun ve film için kullanılacaksa oled alınması yeterli olur. Sistemle alakası yok o işinAynen kanka 200000 liralık sisteme IPS monitör taksin. Sence PC ye 200-250k veren adam 2 senede belki yanar diye gidip IPS alirmi o PC ye?
5090 oyun için üretilmiş bir kart değil. 5080 den neredeyse hiçbir farkı yok oyunlarda. 9950 de aynı şekilde 9800 ile hiçbir farkı yok. Neredeyse değil bakın direkt hiçbir farkı yok.Knk anlatamiyorum 5 6 satte kalmayan insan degildir sikinti ceker 10 dk dinlendirmesi yeter dinlendirmesede sorun yok aslinda ben bazen unutuyorum sorun olmuyor ama garantiye almak iyidir
Niye oyun icin toplamasin