Neler Yeni

MSI VENTUS RTX 4060 MI ZOTAC RTX 4060 MI?

flowzen

80+
Reaksiyon skoru
30

ikisi arasında 1k fiyat var ama msi ventus adlı ürününe tam güvenemiyorum çünkü soğutamıyor diyenler var zotac ise bilmediğim bir marka elimde kalırsa diye korkuyorum sizce napmalıyım?

Hocam elinizde ikiside kalmaz ki soğutmasi Ventus2x in daha iyidir diye biliyorum . Ancak Zotacta Guvenlik etiketi fabrikasyon yok satarken suphe ile satilabilir

Ventus soğutması kötü ama bu çok ısınan bir kart değil ikiside yeterli olur. Bence Zotac al

ikisi arasında 1k fiyat var ama msi ventus adlı ürününe tam güvenemiyorum çünkü soğutamıyor diyenler var zotac ise bilmediğim bir marka elimde kalırsa diye korkuyorum sizce napmalıyım?
Çok ısınan bir model değil zaten kral ikisinide alabilirsin ama ben ZOTAC seviyorum onu tercih ederdim

https://www.gaming.gen.tr/urun/4629...irebir-degisim-garantili/?ref=akakce&v=1.37.6

Net Galax al

Galax nasıl bir marka bilmediğim için şüphe ile yaklaşıyorum
Güzel bi marka. Bilgisayar hocasının 4060'ları kıyasladığı bir video vardı. En iyi kartlardan biriydi galax.

msi 4060

Bende ventus var ısınma olarak yazin en kötü sıcaklığında ve odamın havasiz olmasıyla bile max 68 görüyordum. O dereceye bile çıkmıyordu 65te felan takılıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,859
Üyeler
173,427
Son üye
efkanmutlu
Geri