NVIDIAMDINTEL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,911
AMD 6000 serisine desteği kesti ama yine de alttaki tartışmaları görmek için konuyu açayım 
Yanlis fiyatlandirma degil gibi. Amd destegi kesince indirim yapmislarAMD 6000 serisine desteği kesti ama yine de alttaki tartışmaları görmek için konuyu açayım
bu kartın nasıl daha stoğu var, ben bunu düşünüyorum. o yıl mining falan yokmuydu tepe model nasıl satamamışlarYanlis fiyatlandirma degil gibi. Amd destegi kesince indirim yapmislar![]()
2.el fiyatina verseler kapış, kapış gidebilecek bi kart.3 dolara ne dersin?
Aynısı var bende 2028 e kadar garantili vatanda da vardı stok vatan eritti aylar önceAMD 6000 serisine desteği kesti ama yine de alttaki tartışmaları görmek için konuyu açayım
Baya hemdeÇok yakışıklı karttır kendisi
vatan kaç kuruşa stok eritti hocam ? onu görmedim hiçAynısı var bende 2028 e kadar garantili vatanda da vardı stok vatan eritti aylar önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baya hemde![]()
Ama kötü yani msi center ile kullanamıyorsun yazılımı mal gibi dragon center istiyor dragon centerda eski olduğundan anakartı görmüyor dragondan ayarlaman lazımÇok yakışıklı karttır kendisi
14 nü 13500 müydü unuttum vallavatan kaç kuruşa stok eritti hocam ? onu görmedim hiç
bence çok iyi fiyata vermiş.Ama kötü yani msi center ile kullanamıyorsun yazılımı mal gibi dragon center istiyor dragon centerda eski olduğundan anakartı görmüyor dragondan ayarlaman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
14 nü 13500 müydü unuttum valla