Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI X670E GAMING PLUS WIFI 8999TL!

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Feridun Oztuna
Kendime aldım bir tane. B650 parasına X670E. Modelin tek sıkıntısı ses kartı. Onun haricinde beni rahatsiz eden baska bir eksiklik yoktu. Pesin fiyatina 3 taksit imkani da var.

Son düzenleme:

shankar1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
ahmet
Kendime aldım bir tane. B650 parasına X670E. Modelin tek sıkıntısı ses kartı. Onun haricinde beni rahatsiz eden baska bir eksiklik yoktu.

msi şüpheli

atx olması güzel

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Fiyat 10.000 gözüküyor

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mustafa
Ggen satsada şu fiyattan iyzico parola ile çeksek ahh

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Feridun Oztuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat 10.000 gözüküyor
web'e ozel vatan uyelerine fiyat 8999tl seklinde. uye olup giris yapmadan sepete eklerseniz indirim uygulanmiyor. vatan hesabinizda oturum acip sepetinize eklerseniz indirim sorunsuz oluyor.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,648
İsim
Furkan Görür
valla amd şu 4 ram slot sorununu çözene kadar anakart almam artık ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Feridun Oztuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
msi şüpheli

atx olması güzel
maalesef hocam msi anakartlar cok sikintili diger firmalara nazaran. ancak fiyati uygun oldugu icin aldim gectim. basima gelecek sorunlari kabullendim. almadan once ram modelinizin destegine mutlaka bakin arkadaslar. ozellikle ramler konusunda cok sikinti cikariyor msi anakartlar am5 soketlerde.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Görkem
Fiyat 10.000 gözüküyor
9999 tl üstünde web e özel fiyat yazıyor
1745622524771.png

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Selami kaplan

Aynı kafadaniz. Şu an hala ddr4 intel bir sistemim var.

Dediğin gibi 4 slot sorunu ve 6000 MHz üstü FCLK 1:1 sorununu çözene kadar ben de geçmem am5 sisteme.

İslemci yetiyor şimdilik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Feridun Oztuna
şu an fp olarak alınabilecek en iyi x670 bu mu?
hocam anakart ortalama bir anakart. ancak bu fiyata baska bir muadili yok. fiyat performans biraz da sizin ihtiyaclariniza gore sekillenir. hele hele anakart aliyorsaniz sizin ihtiyaclariniz cok daha onemlidir. ancak ben alicam islemcimi takip oyun oyniyacagim diyorsaniz ve diger isler cok onemli degil diyorsaniz fiyat performansin dibi bu anakart suan icin. tek eksi yani ses cipleri muadillerine gore kotu. birde msi am5 sokette mimli bir firma. baska da bir eksi yani yok urunun.

bu arada yuzde 10 ekstra indirim bitmis. konuyu indirim bitti seklinde guncelliyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Gürcan AYDIN
Instagram
grcnaydn
Steam
qurc4n
Twitter
grcnaydn
msi şüpheli

atx olması güzel

maalesef hocam msi anakartlar cok sikintili diger firmalara nazaran. ancak fiyati uygun oldugu icin aldim gectim. basima gelecek sorunlari kabullendim. almadan once ram modelinizin destegine mutlaka bakin arkadaslar. ozellikle ramler konusunda cok sikinti cikariyor msi anakartlar am5 soketlerde.

Aynı kafadaniz. Şu an hala ddr4 intel bir sistemim var.

Dediğin gibi 4 slot sorunu ve 6000 MHz üstü FCLK 1:1 sorununu çözene kadar ben de geçmem am5 sisteme.

İslemci yetiyor şimdilik.

hocam anakart ortalama bir anakart. ancak bu fiyata baska bir muadili yok. fiyat performans biraz da sizin ihtiyaclariniza gore sekillenir. hele hele anakart aliyorsaniz sizin ihtiyaclariniz cok daha onemlidir. ancak ben alicam islemcimi takip oyun oyniyacagim diyorsaniz ve diger isler cok onemli degil diyorsaniz fiyat performansin dibi bu anakart suan icin. tek eksi yani ses cipleri muadillerine gore kotu. birde msi am5 sokette mimli bir firma. baska da bir eksi yani yok urunun.

Merhabalar. Hepinizi alıntıladığım için kusura bakmayın. 9800X3D - MSI X870 Gaming Plus Wifi - G.Skill Trident Z5 Neo 16x2 GB 6000MHz bir sistemim var. Bahsettiğiniz AM5 ve MSI sorunları hakkında pek bir bilgim yok. Ayrıca AM5'de FCLK 1:1 sweet spot AMD tarafından 6000 ve 6400MHz olarak belirlendi aslında, bahsettiğiniz bu sorunlar nelerdir acaba? Bilgi alabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Feridun Oztuna
Merhabalar. Hepinizi alıntıladığım için kusura bakmayın. 9800X3D - MSI X870 Gaming Plus Wifi - G.Skill Trident Z5 Neo 16x2 GB 6000MHz bir sistemim var. Bahsettiğiniz AM5 ve MSI sorunları hakkında pek bir bilgim yok. Ayrıca AM5'de FCLK 1:1 sweet spot AMD tarafından 6000 ve 6400MHz olarak belirlendi aslında, bahsettiğiniz bu sorunlar nelerdir acaba? Bilgi alabilir miyim?
hocam ramleriniz expo destekli ise 6000mhz 1:1 oranda yuzde 99 bir sorun yasamazsiniz. raminizin model kodunu anakartin support kismindan kontrol etmeden almayin ama yine de. sorun yasayan insanlar genelde xmp destekli ramleri taktiklari icin yasiyorlar bu sorunlari. 6400mhz'ye gerek yok. pek cok anakart 6400 mhz'yi bile vermekte zorlaniyor amd anakartlarda. 6000 mhz sorunsuz boot icin en iyisi. raminizin destegini kontrol edin, 6000 mhz ayarlayin yuzde 99 bir sorun yasamazsiniz. 6000 mhz ustu degerlerde inanin gozle gorunur hicbir fark yok amd sistemlerde. millet gidiyor 6600 mhz takiyor mesala veya 7200 mhz ram almis onu takiyor. bilmiyor ki sistem onu boot edemiyecek. firmalar da bu ramleri satarak bilincsiz kullanicilari ortada birakiyor bir noktada. ayni ramin ayni chipsetlisinin 5 farkli modelini satiyorlar. 6000mhz de ayni urun 7200 mhz de ayni urun aslinda. ama 7200 sorunlu ve daha pahali :). falan filan iste. siz 6000mhz ayarlayin baska da bir sey yapmayin. yuzde 99 sorunsuz ve hizli bir boot ile devam edersiniz hayatiniza.

Son düzenleme:
Top Bottom