B birtan 80+ Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim birtan doğramacı Pazartesi, 13:52 #1 msi x870e ti edge.wifi sorunu çözemedim hala wifi aramaya çalıştığımda uçak simgesi çıkıyor
Lady-Of-Ice 80+ Gold Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 5,722 Pazartesi, 14:06 #2 Ayarlar Ağ ve İnternet Ağ sıfırlama yapıp yeniden başlayınca bakın değişim oluyor mu?
P Philosophies 80+ Bronze Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 655 Pazartesi, 16:23 #3 Driver'ı silip tekrar yükledin mi hocam? Büyük ihtimal sorunu yazılım kaynaklı.
B birtan 80+ Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim birtan doğramacı Perşembe, 00:21 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Lady-Of-Ice yazmış: Ayarlar Ağ ve İnternet Ağ sıfırlama yapıp yeniden başlayınca bakın değişim oluyor mu? Devamı için tıklayın... sıfırlamayı denemedim teşekkürler Mesaj otomatik birleştirildi: Perşembe, 00:24 Philosophies yazmış: Driver'ı silip tekrar yükledin mi hocam? Büyük ihtimal sorunu yazılım k Devamı için tıklayın... denenim ama olmadı en son format atım
Lady-Of-Ice yazmış: Ayarlar Ağ ve İnternet Ağ sıfırlama yapıp yeniden başlayınca bakın değişim oluyor mu? Devamı için tıklayın... sıfırlamayı denemedim teşekkürler Mesaj otomatik birleştirildi: Perşembe, 00:24 Philosophies yazmış: Driver'ı silip tekrar yükledin mi hocam? Büyük ihtimal sorunu yazılım k Devamı için tıklayın... denenim ama olmadı en son format atım
B birtan 80+ Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim birtan doğramacı Cuma, 18:01 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 benim bildiğim her şeyi denedim bir önceki karbon anakart almıştım oda aynı hatayı verdi wifi sorunu iyade etim şimdi bunu aldım aynısı çıkınca bende bir hatamı var.
benim bildiğim her şeyi denedim bir önceki karbon anakart almıştım oda aynı hatayı verdi wifi sorunu iyade etim şimdi bunu aldım aynısı çıkınca bende bir hatamı var.