Zone serisinde kronik sorun var Mh drift de yok yeni serisindeDrift l, zone s'in yanina yaklasamaz kanka, parça kaliteli zone s ten daha düşük eski drift neyse aynisi sesi oturuşu degismis bi
Cf moto 150 naked derim veya KTM .150 cc ye ne motoru var tasarımı güzel ve iyi bir motor ama super sport olmasın naked
Bajaj ns200 olabilir ayrıca hero HUNK 200r alırsan memnun kalırsın tipi çok ii değil ama tvs rtr da bakabilirsin tvs ii markadır veya rks rnx plus olabilirZone serisinde kronik sorun var Mh drift de yok yeni serisinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cf moto 150 naked derim veya KTM .
KTM Duke 390 Duke 125 Duke serisine bak kısacası 150cc de vardı diye biliyorumktm bir model felan varmı daha detaylı söyleye bilirmisin
KTM DUKE 250 SIFIRI 51KKTM Biraz Pahalıdır Ama 125CC Bile Güçlü Hissettiriyor Paran Varsa NET KAATEEMEEE
Bildiğim Kadarıylar Duke Serisinin 150 olanı Hindistanda Var TR de GörmedimKTM Duke 390 Duke 125 Duke serisine bak kısacası 150cc de vardı diye biliyorum
Bu bütçede bir KTM sıfır olarka bide cf moto öneririmKTM DUKE 250 SIFIRI 51K
Evet yokmuş 125 250 390 diye gidiyorBildiğim Kadarıylar Duke Serisinin 150 olanı Hindistanda Var TR de Görmedim
CFMOTO 250NK BAKABİLİRİZ 31500TL FİYATİNİN KURUSUNU HAKEDİYOR150 cc ye ne motoru var tasarımı güzel ve iyi bir motor ama super sport olmasın naked
anladım teşekkürler ama a2 ehliyet alabilirsem 150cc alabilirim ehliyette para a1 ehliyet kesin alırım a1 ehliyetim olursa 125cc ye ne almalıyımKTM Duke 390 Duke 125 Duke serisine bak kısacası 150cc de vardı diye biliyorum
A1 alma yaşın tutuyor ise seneye a2 alınca b ye yükseltmek daha ucuz ve arada çok fark yok A1 ileanladım teşekkürler ama a2 ehliyet alabilirsem 150cc alabilirim ehliyette para a1 ehliyet kesin alırım a1 ehliyetim olursa 125cc ye ne almalıyım
mt125 den başka bilmiyorumdhkdfj
zaten işimi görsün okula felan gidim şehiriçi gezmleeri felan istanbulda
A2 alıp 125 de binebiliyorsun onu geçtim cfmoto 250nk da büyük indirim var direk 31500e al kalan paranla da ekipman ehliyetA1 alma yaşın tutuyor ise seneye a2 alınca b ye yükseltmek daha ucuz ve arada çok fark yok A1 ile
Mt125 fiyatını haketmiyor .anladım teşekkürler ama a2 ehliyet alabilirsem 150cc alabilirim ehliyette para a1 ehliyet kesin alırım a1 ehliyetim olursa 125cc ye ne almalıyım
mt125 den başka bilmiyorumdhkdfj
zaten işimi görsün okula felan gidim şehiriçi gezmleeri felan istanbulda
Seneye alicak isen Şubat ayinca motor fuarından ucuza yeni model 2022 kasa motor alabilirsinA1 alma yaşın tutuyor ise seneye a2 alınca b ye yükseltmek daha ucuz ve arada çok fark yok A1 ile
A2 alıp 125 de binebiliyorsun onu geçtim cfmoto 250nk da büyük indirim var direk 31500e al kalan paranla da ekipman ehliyet
Mt125 fiyatını haketmiyor .
Hayırlısı zaman göstercek ya a1 alıp sonra a2 alıcam tekrardan veya baştan a2 alırım zaman gelsindeA1 alma yaşın tutuyor ise seneye a2 alınca b ye yükseltmek daha ucuz ve arada çok fark yok A1 ile
A2 alıp 125 de binebiliyorsun onu geçtim cfmoto 250nk da büyük indirim var direk 31500e al kalan paranla da ekipman ehliyet
Mt125 fiyatını haketmiyor .
A1 alıp a2 ye geçersen aşırı fazla fiyat verirsin yani nerden baksan yarı ehliyet parasiHayırlısı zaman göstercek ya a1 alıp sonra a2 alıcam tekrardan veya baştan a2 alırım zaman gelsinde
bide a2 ile a1 ehliyet sınav eğitimi aynımı
yani bence bir insanın motor kullanmasa bile motor ehliyeti almalı ben öyle düşünüyorum çünkü ben ilerde tır ehliyetıde almayı düşünüyorum ama tır ehliyetinin alma yaşı 21 miydi 22 miydi neydi
hepinize teşekkür ederim cevaplar için