Ayaklanma, tepki ve eylem olması gerek ama bizim milletin mental sağlığı yerlerde eziliyor artık yaşam hevesi bile kalmadı. Kimse gıkını çıkarmıyor.Bu karar özel sektörde çalışanların üstünde patronlar tarafından sadece daha fazla baskıya neden olacak bir durum. Türkiyede emekçinin hakları gözetilmiyor. Bu tarz eylemler emekçiyi dara sokacak. daha az çalışıyor diye daha fazla iş yaptırılacak tempo artacak. müjde değil yani.
ne eylemi hocam.Ayaklanma, tepki ve eylem olması gerek ama bizim milletin mental sağlığı yerlerde eziliyor artık yaşam hevesi bile kalmadı. Kimse gıkını çıkarmıyor.
Her koldan darlıyorlar maalesefne eylemi hocam.
Anayasa'nın 34. maddesi; fikirlerin silahsız ve saldırısız, başka bir ifade ile barışçıl bir şekilde ortaya konulabilmesi için toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkını güvence altına almıştır.
bu 34. madde benim hakkım ben yürürüm diyen herkes joplanır bu ülkede.
Haklısın uygulanması imkansız, bizim kurumda iş yoğunluğu çok oluyor, vatandaşın taleplerini karşılaşamıyoruz bide 35 saat olursa hiç yetişmezuygulanmayacağı için sıkıntı yok şuan bile insanlar fazla fazla çalıştırılıyor hakkı verilmeden
Memurlar çok büyük bi genelleme olmuyor mu dostum, polis veya öğretmen gibi hatta anadoluda rahat olanlar veya istanbulda 20m insanın yükünü taşıyanlarMemurlar zaten çalışmıyordu, 1 saat daha hiç çalışmamış olacaklar. Özel sektöre zaten etki etmez.