Neler Yeni

Musatti Milanio 250 ile başlanır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enver Arda
Arkadaşlar 18 yaşındayım Musatti Millanio 250 ile başlayabilir miyim? zaten 250cc fazla değil asıl soru chopper ile motor sürmeye başlanır mı? Yada MT 25 istiyorum. Bu arada boy 1.70 chopper sürerimde naked veya racing sürebilirmiyim sizce bu boy ile.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Mt25i 155cm eşim kullanabiliyor.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Osman
Arkadaşlar 18 yaşındayım Musatti Millanio 250 ile başlayabilir miyim? zaten 250cc fazla değil asıl soru chopper ile motor sürmeye başlanır mı? Yada MT 25 istiyorum. Bu arada boy 1.70 chopper sürerimde naked veya racing sürebilirmiyim sizce bu boy ile.
Olay tamamen CC işi değil hocam haberiniz olsun. 15 yıldır çeşitli çeşitli motosikletlerle yolculuk yaptım. Chopper'dan tutun maxi scooter'a kadar şehir içi ve uzun yol deneyimim var. Manuel vitese yatkınlığın varsa ve başlamak istiyorsan chopper başlangıç için uygun değil bence çünkü ağırlık noktası çok farklı. Musatti'nin üç modelini de deneme şansım oldu. Şanzıman gerçekten kaliteli fakat ağırlık merkezi chopper doğasına göre bile bir tık önde. Benim tahminim eğer sonrasında farklı bir modele (özellikle büyük CC) geçtiğinizde zorluk yaşayabilirsiniz. Ağırlık chopper için en hassas noktadır. Biraz kabiliyet gerektirir. Hedefiniz chopper ise scooterdan başlayarak artçılı ve artçısız bir çok sürüş yapıp, motosiklet ile bir bütün olmayı vücudunuza artık refleks olarak hissettirebilmenizi beceri haline getirmenizi tavsiye ederim. Scooterlarda ağırlık merkezi arkada olduğu için chopper ile uyuma bir tık daha yardımcıdır. Naked tarz yine yardımcı olabilir ama ağırlığı hissettirebilme açısından çok hafif kalacaktır. Uzun yolda ve özellikle uzun virajlarda bir chopper için önemli olan tek durum yol tutuşudur ve burada olay motosikletten çok sürücüde kalıyor çünkü diğer türlere nazaran zayıf olduğu konulardan biri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00
Top Bottom