ince penalar hızlı rifflerde hemen toz oluyor kalın penalar ilede riff de pena elinden fırlıyor kaliteli ince pena öneriniz varmı bi kere vereyim daha para vermiyeyimEnstruman çalmak isteyenler, müzikle ilgili öneri isteyenler, müzik aletleriyle ilgili öneri ve alınabilir ilan veya ürün linki isteyenler bu konuda sorularını sorup cevaplarını alabilirler, Forumda müziğe ilgi duyan bir kitle var ortaya çıkarmak istiyorum.
Tırnağınla çalabiliyor musun?ince penalar hızlı rifflerde hemen toz oluyor kalın penalar ilede riff de pena elinden fırlıyor kaliteli ince pena öneriniz varmı bi kere vereyim daha para vermiyeyim
Dunlop'ınkiler iyi oluyor. Bende Dunlop'ın Tortex serisinin 0.60 mm'lik olan versiyonu var. Aslında normalde her ne kadar kalın pena tercih etsem de arada sırada bununla da çalıyorum ve gayet işimi görüyor. Hızlı şeyler çalarken sıkıntı yaratmıyor.Enstruman çalmak isteyenler, müzikle ilgili öneri isteyenler, müzik aletleriyle ilgili öneri ve alınabilir ilan veya ürün linki isteyenler bu konuda sorularını sorup cevaplarını alabilirler, Forumda müziğe ilgi duyan bir kitle var ortaya çıkarmak istiyorum.
elektro gitar çalıyorum ve sadece 2 tel ile işim var tüm telleri kullanabileceğim bir müzik çeşidinde sorun olmaz tabii kiTırnağınla çalabiliyor musun?
Pena şart o zaman. Gitar hocam tırnak uzatıp tırnağıyla çalıyordu.elektro gitar çalıyorum ve sadece 2 tel ile işim var tüm telleri kullanabileceğim bir müzik çeşidinde sorun olmaz tabii ki
klasik akustik haricinde tırnaklarım ile gitar çalmıyorum
Elektro Gitar almak isteyenler için bilgim dahilinde yardımcı olabilirim. @FronX hocam ile birlikte.
Süpersiniz hocam müteşekkirim. Amfi'ler hakkında bilginiz var mı acaba?Helal olsun gayet güzel düşünceniz. O zaman ben de katkı koyayım. Profesyonel müzik sistemleri kullanımı bakımı onarımı eğitimi konusunda yardımcı olabilirim dileyene . 17 yıldır Live müzik sektöründe Tonmaisterlik yapıyorum bu konu hakkında merak edilen herhangi bir şey varsa sorabilirsiniz.
tabi yardımcı olayım. hangi tarz için düşünüyorsunuz ? Lambalı lambasız kaç w ?Süpersiniz hocam müteşekkirim. Amfi'ler hakkında bilginiz var mı acaba?