Teknobiyotik üzerinden mx7 aldım buda sıkıntılı gelirse kendim üreticem macunu![]()
kutusunu atmışım , üzerindeki kodu girince reddetti.Teknobiyotik üzerinden mx7 aldım buda sıkıntılı gelirse kendim üreticem macunu![]()
Hocam bir şey soracağım bu konuyla alakasız ama olsun. Amazondan tray işlemci aldım dfs bilgisayardı satıcı 3 gün oldu geleli ben hala takıp deneyemedim termal macun alamadığım için sıkıntı falan çıkarsa iade için sorun çıkarmaz değil mi dfsTeknobiyotik güvenilirdir. Pek çok kez alışveriş yaptım oradan. Müşteri hizmetleri de ilgilidir. İade konusunda da hiçbir problem çıkartmazlar. Bayağı tecrübelerim var kendileriyle.![]()
Sizinki de sıkıntılı olabilirkutusunu atmışım , üzerindeki kodu girince reddetti.
Arctic'e mail olarak attım sordum bakalım onlarda dönüş yaparlar belki.
Teknobiyotik Arctic'in yetkili satıcısı diye biliyorum , orada'da sıkıntı çıkarsa QR'larda vs. sıkıntı varfdır muhtemelen
Ben Claws JC12 aldım memnunum şuanlık . MX6 ile yakın ısı iletimine sahip ve daha ucuz.Hocam bir şey soracağım bu konuyla alakasız ama olsun. Amazondan tray işlemci aldım dfs bilgisayardı satıcı 3 gün oldu geleli ben hala takıp deneyemedim termal macun alamadığım için sıkıntı falan çıkarsa iade için sorun çıkarmaz değil mi dfs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sizinki de sıkıntılı olabilirKod hatalı değildir diye umuyorum.