Neler Yeni

🔥İndirim N11 150/40₺ Kod Aktif🔥

Tık Kupon: https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim

Çoğu üründe geçiyor kodlar stokta alin hesapta dursun :)
Screenshot_2023-08-16-14-15-19-984_com.dmall.mfandroid-edit.jpg

• Beğen
Reaksiyonlar: john
Hesabım kısmına hir orada kuponlarım yazan bir şey olması lazım orda gözükmesi gerek
Sağolun orda kupon görünüyor baktım şimdi. Ama mouse alıcam ve kupon kullan dediğimde orada çıkmıyor kupon. Nerelerde kullanılacağına baktım. Sadece ev yaşam ve mücevherde geçerli değil diyor. Yani kullanabilmem gerekmiyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolun orda kupon görünüyor baktım şimdi. Ama mouse alıcam ve kupon kullan dediğimde orada çıkmıyor kupon. Nerelerde kullanılacağına baktım. Sadece ev yaşam ve mücevherde geçerli değil diyor. Yani kullanabilmem gerekmiyor mu?
Ürünün altinda avantajli yazmamasi lazim bide hocam link atarsaniz bakayim ben

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
C.S.
Avantajlı yazıyormuş teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
İşe yarar hemen hiçbir kategoride kupon çalışmıyor. Ben ,şahsen kupon takibi yapmıyorum artık. Akvaryum aksesuarlarında bile kupon geçmedi daha önce. Değişti mi bilmiyorum. Dediğim gibi artık takip etmiyorum. Bu kupon işi, müşteri çekmek ve sitenin hitini arttırmak için yapılan bir nevi dolandırıcılık yöntemi gibi geliyor bana.

İşe yarar hemen hiçbir kategoride kupon çalışmıyor. Ben ,şahsen kupon takibi yapmıyorum artık. Akvaryum aksesuarlarında bile kupon geçmedi daha önce. Değişti mi bilmiyorum. Dediğim gibi artık takip etmiyorum. Bu kupon işi, müşteri çekmek ve sitenin hitini arttırmak için yapılan bir nevi dolandırıcılık yöntemi gibi geliyor bana.
Haklısınız ben daha yeni bakmaya başladım n11 e ama işime yarayacak hiçbirşeyde kupon kullanamıyorum neredeyse :)

tufanow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
tufan bozkurt
Arkadaşlar ben n11 kuponlarını sürekli takip ediyorum sepetime ürünleri atıyorum kupon bildirimi geldiginde sepetimde almak istedigim ürünün fiyatına göre kupon seciyorum bazen evet kuponlar belirli kategorilerde olabiliyor ama birdahaki kupon geldiginde çalışıyor sürekli takip etmek gerekiyor ben internet alışverişlerimin % 60 n11 den yapıyorum birde yorumlar n11 de iyi ve kötü tüm yorumlar yayınlanıyor yani ben n11 yorumlarına bakmadan ürün almıyorum kesinlikle.

Top Bottom