N11.com hazır sistem önerisi

Lanelzy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Bütçe
8000
Maximum 8000tl fiytında monitör dahil bir sistem arıyorum monitörün sisteme dahil olması zorunlu değil n11den olsun yeter önerilerinizi bekliyorum.Herkesin müdahale edeceği N11 konusuna geliyorum alışveril kredili alacağımız için n11den alıyorum.

Maximum 8000tl fiytında monitör dahil bir sistem arıyorum monitörün sisteme dahil olması zorunlu değil n11den olsun yeter önerilerinizi bekliyorum.Herkesin müdahale edeceği N11 konusuna geliyorum alışveril kredili alacağımız için n11den alıyorum.
N11'den düzgün hazır sistem bulamazsınız.

Parça parça dikkatlice en ucuz ve güvenilir bulduğun sitelerden alışveriş yap cidden ben öyle topladım. Hatta bi ara pc yi ilk topladığımda monütör tuşuna basmamışım HDMI tuşuna burada konu açmıştım sabahtan akşama kadar uğraşmıştık.

hocam n11de bu fiyata max 1050ti alırsınız ama diğer sitelerde 1660s /ti alabilirsiniz ve diğer sitelerdede taksit imkanı var

N11'den düzgün hazır sistem bulamazsınız
Parça parça dikkatlice en ucuz ve güvenilir bulduğun sitelerden alışveriş yap cidden ben öyle topladım. Hatta bi ara pc yi ilk topladığımda monütör tuşuna basmamışım HDMI tuşuna burada konu açmıştım sabahtan akşama kadar uğraşmıştık.
Kanka babama anlatamıyorum işte bunu güvenmiyor n11 hazır sistem alıcaz rx 570 gtx 1650 felan buldum

Kanka babama anlatamıyorum işte bunu güvenmiyor n11 hazır sistem alıcaz rx 570 gtx 1650 felan buldum
8K'ya 1650 falan küfür.
Donanım Arşivi daha yeni 8K'ya RTX 2060 sistem çıkarttı.

8K'ya 1650 falan küfür.
Donanım Arşivi daha yeni 8K'ya RTX 2060 sistem çıkarttı.
Stok bitti bitmesede alamıyorum n11 den olacak mecburi yoksa bende biliyorum onları almayı gelde babama anlat işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bir şekil babanızı ikna edin derim paranıza yazık
Anlamıyor kaç haftadır uğraşıyorum yoksa hiç almayacak zorlarsam

ama illaki n11den lazım dersniz bu fakat yide pahalı bir ürün https://urun.n11.com/masaustu-bilgi...70-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-pc-P488070324

8k ya bu ekran kartları alınmaz ve o sistemlerdede anakart ram ve psudan çok büyük kısıntılar var
8-9 adet buldum aslında 7000 küsür liralara 1650 rx 570 8gb

Stok bitti bitmesede alamıyorum n11 den olacak mecburi yoksa bende biliyorum onları almayı gelde babama anlat işte

Anlamıyor kaç haftadır uğraşıyorum yoksa hiç almayacak zorlarsam

8-9 adet buldum aslında 7000 küsür liralara 1650 rx 570 8gb
hocam anakart ve psular çok sıkıntı oluyor babanıza buradaki mesajları gösterin birinin babasını bu şekilde ikna etmiştik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,585
Üyeler
189,463
Son üye
Yusufinci128422
Geri