Neler Yeni

Nasıl Açığa Geçebilirim?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Seneye 12.sınıf olacam. Şu anda bile okul çok gereksiz ve tamamen zaman kaybı. Matematik ve Kimya hocaları dışında düzgün anlatan yok. Zaten önemli olan sadece mat, kimya, fizik, biyo. Sözel derslerimde sorun yok. Sadece 10 saatlik ders için 30 saat boşa gidiyorum. Yazın okul falan yoktu çok güzel ders çalışıyordum. Herhangi sporcu lisansım, hastalığım yok. Özellikle bu sene açığa geçebilen varsa nasıl yaptığını anlatırsa sevinirim.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

1721

80+ Bronze
İyi yaptı, herkes dershane geçip sınavları hocaya çözdürüyordu. Ben emeklerimle 50 alırken herifler 100ü çakıyordu. Hepsine hakkım haram olsun
Bu arada ben de özel okuldaydım ama hocalar dürüst olduğu için ne aldıysam onu girdi. Sözlülerde de ödev ve quizlere göre girildi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Fatih Ayhan
İyi yaptı, herkes dershane geçip sınavları hocaya çözdürüyordu. Ben emeklerimle 50 alırken herifler 100ü çakıyordu. Hepsine hakkım haram olsun
Eee, yani? Bunun onlara kattığı şey ne? YKS veya KPSS sınavlarını da hocalara çözdürebilecekler mi? Bu yaptıkları kendilerine zarar vermek. Boşuna onlara bilenmeyin, siz kendi bildiğinizi yapın bu şekilde kafaya takmak bile çok saçma.

• Beğen

Zexius

80+ Bronze
Eee, yani? Bunun onlara kattığı şey ne? YKS veya KPSS sınavlarını da hocalara çözdürebilecekler mi? Bu yaptıkları kendilerine zarar vermek. Boşuna onlara bilenmeyin, siz kendi bildiğinizi yapın bu şekilde kafaya takmak bile çok saçma.
Hocaya sınavlarını yaptıran adamın üniye girme hedefide yoktur zaten adam liseyi torpiliyile bitiricek bu adam buna bileniyor.

• Beğen

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Fatih Ayhan
Hocaya sınavlarını yaptıran adamın üniye girme hedefide yoktur zaten adam liseyi torpiliyile bitiricek bu adam buna bileniyor.
Torpiliyle bitirecek olsa bile hayatına çarpma işlemi yapmayı bilmeden başlayacak. Onu geçtim 50 almak geçmek için yeterli zaten. Sorun geçmekse

• Beğen

1721

80+ Bronze
ben geceleri sınava çalışırken onlar kafelerde gezdi, sonuç ikimizin de obpsi aynı ? ben buna kızıyorum zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Torpiliyle bitirecek olsa bile hayatına çarpma işlemi yapmayı bilmeden başlayacak. Onu geçtim 50 almak geçmek için yeterli zaten. Sorun geçmekse
sorun obp arkadaşım. yüksek sıralamalarda 90 obpyle 20k da beni 1k geri atıyor.

• Beğen

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Fatih Ayhan
sorun obp arkadaşım. yüksek sıralamalarda 90 obpyle 20k da beni 1k geri atıyor.
Tamam sorun obp olsun. Onların yüksek alması sizin obp'nize etki ediyor mu? Etmiyor. Onlar zaten bir şey bilmeden yüksek sıralamalara çıkacaklarda 3-5k ileri geri atmalarını takacaklar mı? Hayır. Onların şu an cafede gezmesi, sizin ders çalışmanız, sizin yararınıza onların zararına mı? Evet. Sorun nedir?

Onların bu şekilde torpil alması sizin sıralamanıza etki etmeyecek. Edebilmesi için hem onların hem sizin aşağı yukarı aynı sıralamalara çıkması lazım. Yani o atıyorum 200k yaptı siz 100k yaptınız, o 200k'dan daha düşük sıralama yapanlara etki eder. Size etmez. Yani onların bu şekilde torpil almasının size bir zararı yok. Torpil alır sinir olursunuz bunlar öyle yapıyorken ben böyle çalışıyorum dersiniz ister istemez bunu anlıyorum fakat torpil alanların kendilerine saygısı yok. Saygıları olmadığı gibi de hayatta hiçbir konuda başarılı olamayacaklar. (Devlet dairelerine torpil ile girmelerinden bahsetmiyorum bu konu hakkında konuşuyorum.) Bunu da bildiğimden ben zerre kadar umursamıyorum.

1721

80+ Bronze
Tamam sorun obp olsun. Onların yüksek alması sizin obp'nize etki ediyor mu? Etmiyor. Onlar zaten bir şey bilmeden yüksek sıralamalara çıkacaklarda 3-5k ileri geri atmalarını takacaklar mı? Hayır. Onların şu an cafede gezmesi, sizin ders çalışmanız, sizin yararınıza onların zararına mı? Evet. Sorun nedir?

Onların bu şekilde torpil alması sizin sıralamanıza etki etmeyecek. Edebilmesi için hem onların hem sizin aşağı yukarı aynı sıralamalara çıkması lazım. Yani o atıyorum 200k yaptı siz 100k yaptınız, o 200k'dan daha düşük sıralama yapanlara etki eder. Size etmez. Yani onların bu şekilde torpil almasının size bir zararı yok. Torpil alır sinir olursunuz bunlar öyle yapıyorken ben böyle çalışıyorum dersiniz ister istemez bunu anlıyorum fakat torpil alanların kendilerine saygısı yok. Saygıları olmadığı gibi de hayatta hiçbir konuda başarılı olamayacaklar. (Devlet dairelerine torpil ile girmelerinden bahsetmiyorum bu konu hakkında konuşuyorum.) Bunu da bildiğimden ben zerre kadar umursamıyorum.
hocam seni de haklı buluyorum ancak bunu yapan adamların hepsi berbat adamlar değil ki. adam belki çalışsa 95 alacak ancak böyle yaparak her sınavda 100 alıyor. ve 60k 70k aralığında güzel obp 6-7k bile yukarı atabiliyor. neyse ya hocam boşverin obpsi düşük olan düşünsün ben bir şekilde çalışıp 96 yaptım. geride kalanlara başarılar.

Top Bottom