Neler Yeni

Nasıl Bölüm Değiştirebilirim?

nacakk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
alparslan arslan
Steam
N A C A K
Discord
nacak #5546
10. Sınıfım gemi yapımı diye bir bölümdeyim bölümden hiç bir şey anlamıyorum ve hoşumada gitmiyor okulumda elektrik eletronik bölümüde var kontejanlarına baktım ve orda bir tane kontejan var oraya geçmek istiyorum nasıl geçerim lütfen bilen kişiler yazsın, teşekkürler.

v9dat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
v9dat
10. Sınıfım gemi yapımı diye bir bölümdeyim bölümden hiç bir şey anlamıyorum ve hoşumada gitmiyor okulumda elektrik eletronik bölümüde var kontejanlarına baktım ve orda bir tane kontejan var oraya geçmek istiyorum nasıl geçerim lütfen bilen kişiler yazsın, teşekkürler.
Haftaiçi velinle 10. sınıfların müdür yardımcısı ile konuşursan yardımcı olacaklardır. Ben bu şekilde değiştirdim.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İlk başta sınıf hocana sor müdür yardımcıları hangi saatlerde okulda oluyor diye.
Sonrasında velin ile birlikte okula gidip durumunu izah et.
Dediğin gibi yer varsa bölümünü değiştireceklerdir.

nacakk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
alparslan arslan
Steam
N A C A K
Discord
nacak #5546
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okullara göre farklılık gösterebilir, en sağlıklı yöntem müdür veya yardımcısı ile görüşmen.
Okula gidemediğimizden whatsapp tan yazdım görüldü attı cevap vermedi insan bi der şöyle yapman gerekiyor falan ama yok bu insanlar nasıl öğretmen oluyor anlamıyorum.

helpyardımplz

80+ Silver
Okula gidemediğimizden whatsapp tan yazdım görüldü attı cevap vermedi insan bi der şöyle yapman gerekiyor falan ama yok bu insanlar nasıl öğretmen oluyor anlamıyorum.
Ara konuş o zaman. Bu arada okula neden gidemiyorsun onu anlamadım. Velin ile müdür yardımcısına ya da müdüre git sonra derdini anlat onlar yardımcı olur zaten.

Top Bottom