Neler Yeni

Yardım Nasıl CS:GO E-Sporcusu olunur?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar 2 senedir bunun üzerine duruyorum sizce nasıl olabilir yada ne yapmam gerekir bu konuda yardımcı olacak biri yada böyle durumların içinde bulunmuş var mı yardımcı olursanız sevinirim.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,023
İsim
1
rankın ne faceit kaç level yaş kaç

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Faceitte kendini göstermen lazım fpl-c ye kadar çıkıp e spor takımlarının radarına girmen lazım yeteneğine bağlı bir durum.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaş 18 sadece e-sporu hobi olarak yapmak var kafamda öyle meslek edinme durumum yoktur faceit level 7.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyundaki global.

Faceitte kendini göstermen lazım fpl-c ye kadar çıkıp e spor takımlarının radarına girmen lazım yeteneğine bağlı bir durum.
İşte o radarı nasıl yakalayacağım.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,023
İsim
1
yaş 18 sadece e-sporu hobi olarak yapmak var kafamda öyle meslek edinme durumum yoktur faceit level 7.

Oyundaki global.
esporu hobi olarak yapamazsın ciddi zaman ayırman lazım arkadaşında dediği gibi fpl den çıkıp kendini göstermen lazım yoksa imkansız

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r
Valla ben olamadım daha😂

Senin yolun uzun

Ekler

• 7ED96C06-1253-4838-A286-056C47262BD0.png
    7ED96C06-1253-4838-A286-056C47262BD0.png
    1.6 MB · Hit: 87

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Öncelikle e sporu hobi olarak yapma şansın yok ben 1 2 saat oynarım zevk alırım diye bir şey yok o bir iki saatlik maç için 4 5 saatten fazla antrenman,dm,surf gibi şeyler ile çalışılıyor takımla iç içe olman lazım. Oyunun üst seviyede olması lazım,faceitte iyi sıralamalar yapman lazım ki takımlar sana ulaşsın senin istatistiklerine bakıp seni alsınlar. Yani kısacası hayatsız gibi oynaman lazım sadece oynamakta yetmiyor yetenekte lazım

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle e sporu hobi olarak yapma şansın yok ben 1 2 saat oynarım zevk alırım diye bir şey yok o bir iki saatlik maç için 4 5 saatten fazla antrenman,dm,surf gibi şeyler ile çalışılıyor takımla iç içe olman lazım. Oyunun üst seviyede olması lazım,faceitte iyi sıralamalar yapman lazım ki takımlar sana ulaşsın senin istatistiklerine bakıp seni alsınlar. Yani kısacası hayatsız gibi oynaman lazım sadece oynamakta yetmiyor yetenekte lazım
Hocam meslek olarak asla edinmem lakin sizin söylediğiniz gibi bir grupla giriyorum zaman tuttuk sabah saat 9.30 girdik akşam 1 de çıktık faceitten pre hesapta aldık 1 saat antrenman gerisi rekabetçi oynuyoruz ciddi hemde buna ne diyorsunuz.

1 ay boyunca böyle yaptık.

Valla ben olamadım daha😂

Senin yolun uzun
Hocam 5000 saat sağlam oynamışsın.

esporu hobi olarak yapamazsın ciddi zaman ayırman lazım arkadaşında dediği gibi fpl den çıkıp kendini göstermen lazım yoksa imkansız
Hobi demeyelim o zaman ciddi bir şekilde ilerlemek istiyorum diyeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r
Hocam meslek olarak asla edinmem lakin sizin söylediğiniz gibi bir grupla giriyorum zaman tuttuk sabah saat 9.30 girdik akşam 1 de çıktık faceitten pre hesapta aldık 1 saat antrenman gerisi rekabetçi oynuyoruz ciddi hemde buna ne diyorsunuz.

1 ay boyunca böyle yaptık.

Hocam 5000 saat sağlam oynamışsın.

Hobi demeyelim o zaman ciddi bir şekilde ilerlemek istiyorum diyeyim.
10 levele kadar çıkta bi gerisine bakarsın sonra. Ha deyince esporcu olunmuyor.

144 hz monitöre geçiyim beni de o oynadığınız gruba alın

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,023
İsim
1
hayatsız gibi oynaman lazım kısacası yetenek olmadan da olmaz yaşın da geçmiş biraz

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
hayatsız gibi oynaman lazım kısacası yetenek olmadan da olmaz yaşın da geçmiş biraz
Hocam e-sporun bence çok yaşı yok.

Olur hocam yazarsınız alırız o zaman.

Hocam zowie monitör alırsanız daha iyi olur.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
TR sahnesi için;
  1. Çevre, çevresi sayesinde kimler e-sporcu oldu :)
  2. Yetenek
Onun harici hangi oyunu oynuyorsan sıralama yapıp dikkat çekeceksin.

Ek olarak e-sporda bir balon vardı ve kısmen bu patladı. Daha ciddi işlere yönelmeni öneririm. Ülkenin geleceği belli. Bu sektör giderek düşmeye daha fazla devam edecek, TR için.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
TR sahnesi için;
  2. Yetenek

Ek olarak e-sporda bir balon vardı ve kısmen bu patladı. Daha ciddi işlere yönelmeni öneririm. Ülkenin geleceği belli. Bu sektör giderek düşmeye daha fazla devam edecek, TR için.
Hocam ben düşsede çıksada aklımda var lakin cs2 çıkması ve beğenilmesiyle bence daha çok uzun yollar devam edecek gibi görünüyor Türkiye için ben biteceğini zannetmiyorum.

TR sahnesi için;
  2. Yetenek

Valorant yada diğer oyunları çok sevemiyorum lakin cs2 silah satın alma yerini bundan almış olması bende hayal kırıklığına uğrattı hatta bombalar skin gelmesi daha çok uğrattı.

Top Bottom