Hocam aynı dertten muzdaribim ben ekmeği hep kestim düzenli spor yapıyorum yemeyi kes hareketi arttırSelam arkadaşlar 179 80 kiloyum 14 yaşındayım nasıl bunu 74-75 civarına düşürebilirim cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Kardeşim tek yapman gereken kalori açığı oluşturarak ve egzersiz yapmak oturduğumuz yerden veya onu bunu içip kilo verecek diye hayal kurmak saçmalık olur ( aç karna elma sirkesi yağ yakımını hızlandırir )Selam arkadaşlar 179 80 kiloyum 14 yaşındayım nasıl bunu 74-75 civarına düşürebilirim cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Yürüyüş vs. Yaparım ama beslenmem nasıl olmalı onu merak ediyorumKardeşim tek yapman gereken kalori açığı oluşturarak ve egzersiz yapmak oturduğumuz yerden veya onu bunu içip kilo verecek diye hayal kurmak saçmalık olur ( aç karna elma sirkesi yağ yakımını hızlandırir )
Knk herkesin bı günlük alması gereken kalorisi vardır ben 17 yaşında 188 boy 75 kg yım amatör voleybolcuyum enerji ihtiyacım ortalamanın üstünde günlük 3000 kcal alıyorum sporumu da yapıyorum ayrıca ama sen günlük 2500 kcal alsan ne kilo alır ne verirsin sen günlük 2000 kalori al 2 hafta kendini gözlemle kilo vermişmisin ya da yüzün incelmişmi ona göre kaloriyi azaltıp artirirsinYürüyüş vs. Yaparım ama beslenmem nasıl olmalı onu merak ediyorum
E tabi o en doğrusuEn mantıklısı bunu bir doktor ile görüşmen. Onlar daha iyi bilir.
Hocam bende bu aralar kapanmada kilo aldığım için verme yoluna girdim öncelikle uyku düzeni çok önemli ideal uyku düzeni gece 12 sabah 9 sabahları kalktığında yarım litre limonlu su içmen lazım yağ yakımına yardımcı oluyor ondan sonra sabah kahvaltısında bolca (ayarını kaçırmadan) salatalık domates peynir zeytin yemen lazım ve ekmek yiyorsan beyaz ekmek yerine siyez ekmeği ye kahvalrı en önemlisi gerisindede sağlıklı beslenerek halledersin ben diyetisyene gittim bana verdiği listeyi verebilirimde benim insülin direncim var o yüzden günde 2 öğün yiyorum sana uymayabilirSelam arkadaşlar 179 80 kiloyum 14 yaşındayım nasıl bunu 74-75 civarına düşürebilirim cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler