Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Öncelikle kilo vermek gerçekten çok kolay bir şey. Kendine ilk olarak hedef bir kilo belirle ve o kiloya düşene kadar asla durma. Gözünde büyütmene, ben veremem, yapamam gibi şeylere hiç gerek yok. Sadece disiplin, disiplin ve daha çok disiplin. Unutma insanın en iyi dostu ve düşmanı kendisidir. Sen kendine engel olmadığın sürece kimse sana engel olamaz. Çok kirli besleniyorsan beslenmeni yavaş yavaş düzelt. Pat diye bir anda her şeyi kesmek seni zorlayacaktır. Öğünlerini azalt, mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalış. İnternette bunlar hakkında binlerce video vardır. Bir göz atabilirsin. Eğer evdeysen mutlaka düzenli bir etkinlik yapmaya çalış bisiklet, yürüyüş, koşu, ağırlık vb. gibi. Senin tercihine kalmış. İstikrarlı bir şekilde dediklerimi uygularsan güzel sonuçlar alırsın. İlk başta zaten fazlan olduğu için hızlı hızlı kilo verirsin. Kendindeki değişimi gördükçe daha da azimleneceğine inanıyorum. Unutma önündeki engel sadece sensin!bana diyetisyene para vermek boş geliyor başka ne yapabilirim ?