yürüyüş yap,spor yap (evde),eğer yapabiliyorsan bisiklet sür,yemeğinden kıs,ekmeği azalt20 kg vermem lazım salona gidemiyorum salonlar pahalı ve işten Yorgun geliyorum sadece 40 dakika sokakta yürüyüş yapabilirim ne öneriyorsunuz
o zaman hocam senin gelişim çağı tamamlanmış yüksek bir kilo vermek istiyorsun o yüzden yüksek miktarda kalori açığı yapman lazımKilom 104 yaş 19-20
yediklerini düzenle yağlı şeylerden beyaz ekmekten ve hamur işinden uzak dur. pilav makarna yiyebilirsin çok ta kısma yani sağlıklı beslen kısacası bende şu an diyetteyim pilav nugget gömüyorum 2 haftada 3 kilo vermişim bile , günlük su tüketimin 2 litrenin üzerinde olsun 40 dakika yürüş yeterli istersen evde yapılacak egzersiz uygulamalarını da indirebilirsin20 kg vermem lazım salona gidemiyorum salonlar pahalı ve işten Yorgun geliyorum sadece 40 dakika sokakta yürüyüş yapabilirim ne öneriyorsunuz
işte aradığım cevap. her ne olursa olsun kilo vermenin temeli dengeli bir kalori dağıtımıyla kalori açığı sağlamaktır.K-A-L-O-R-İ-A-Ç-I-Ğ-I
Başka hiç bir şeye gerek yok mu ?işte aradığım cevap. her ne olursa olsun kilo vermenin temeli dengeli bir kalori dağıtımıyla kalori açığı sağlamaktır.
Ne yaptınız tek öğün falan mıGirenler - Çıkanlar = Eksi değer ise kilo vermeye başlarsın. Yani günde yediğin şeylerin kalorisini hesaplayıp ortalama kaç kalori yaktığını çıkarırsan belli olur. Evde oturarak 20kilo verdim yaklaşık 2 ayda. Sağlıksız mı evet ama napim mecburdum.