Yasin / EsquaReD
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,017
Demli çayın içine bol tuz ve şeker atıp karıştır 2 yudum sonra kusarsın 
Veya Soğuk sade soda iç oda geçirir.
Veya Soğuk sade soda iç oda geçirir.
Ağzına çubuk sok. Sonra kusarsın.Sabah popeyes tan tavuk yedim ve midem aşırı kötü, midem bulanıyor ama kusamıyorum, nasıl Kusabilirim? midemdekini çıkarınca rahatlarım sanırım ama çok kötüyüm uyuyamıyorum bulantıdan
Ya ben dün yiyecektim ya neden böyle oldu sana anlamadım dışarıdan tavuk asla yemeyeceğim artıkTeşekkürler arkadaşlar, gece 3 defa kustum malesef ama şu an iyi gibiyim. Halsizlik var biraz, siz siz olun popeyestan yemeyin
hocam demekki tavukları terbiye edememişler terbiyesiz olarak kesmişlerTeşekkürler arkadaşlar, gece 3 defa kustum malesef ama şu an iyi gibiyim. Halsizlik var biraz, siz siz olun popeyestan yemeyin
Bir şey olmaz her Popeyes aynı olacak değil ya?popeyes tan tavuk yerken konuyu okudum
Tuvalete yaklaş elini dilinin en dibine ve damak tarafına götür orda küçük dil adında bir parça var oraya dokunabilirsen kusma refleksi getirir ve kusabileceksin. Tekte yapamazsan bile öğrenmek için yapabilirsiniz acil durumlarda kullanmak için.Sabah popeyes tan tavuk yedim ve midem aşırı kötü, midem bulanıyor ama kusamıyorum, nasıl Kusabilirim? midemdekini çıkarınca rahatlarım sanırım ama çok kötüyüm uyuyamıyorum bulantıdan
Popeyestan her zaman yerim bir sıkıntı olmadı muhtemelen senin daha önce yediğin bir şey ile Popeyes etkileşime girdi.Teşekkürler arkadaşlar, gece 3 defa kustum malesef ama şu an iyi gibiyim. Halsizlik var biraz, siz siz olun popeyestan yemeyin