Nasıl Kusabilirim Acil Yardım

Sabah popeyes tan tavuk yedim ve midem aşırı kötü, midem bulanıyor ama kusamıyorum, nasıl Kusabilirim? midemdekini çıkarınca rahatlarım sanırım ama çok kötüyüm uyuyamıyorum bulantıdan
Ağzına çubuk sok. Sonra kusarsın.

Teşekkürler arkadaşlar, gece 3 defa kustum malesef ama şu an iyi gibiyim. Halsizlik var biraz, siz siz olun popeyestan yemeyin
Ya ben dün yiyecektim ya neden böyle oldu sana anlamadım dışarıdan tavuk asla yemeyeceğim artık

popeyes tan tavuk yerken konuyu okudum

Teşekkürler arkadaşlar, gece 3 defa kustum malesef ama şu an iyi gibiyim. Halsizlik var biraz, siz siz olun popeyestan yemeyin
hocam demekki tavukları terbiye edememişler terbiyesiz olarak kesmişler

Geçmiş olsun. Gerçekten dışarıdan yemek yerken dikkatli olmak lazım ,eğer halsizlik sürerse doktora görünün.

Sabah popeyes tan tavuk yedim ve midem aşırı kötü, midem bulanıyor ama kusamıyorum, nasıl Kusabilirim? midemdekini çıkarınca rahatlarım sanırım ama çok kötüyüm uyuyamıyorum bulantıdan
Tuvalete yaklaş elini dilinin en dibine ve damak tarafına götür orda küçük dil adında bir parça var oraya dokunabilirsen kusma refleksi getirir ve kusabileceksin. Tekte yapamazsan bile öğrenmek için yapabilirsiniz acil durumlarda kullanmak için.

Popeyestan her zaman yerim bir sıkıntı olmadı muhtemelen senin daha önce yediğin bir şey ile Popeyes etkileşime girdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,415
Üyeler
188,105
Son üye
gaziwq
Geri