Nasıl sosyalleşebilirim?

Kit Snicket

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
315
Selamlar herkese
Çok fazla arkadaşım yok ve olanlarla da yaz tatili diye çok görüşemiyorum.dışarı çıktıgımda yapacak hiçbir şeyim olmuyo binada yaşıtım yok ne yapabilirim arkadaş bulmak için
Ve biraz da çekingenim

Yaş kaç?
Kurslara gidebilirsin.

Arkadaşsızlığı çok takma. Bir şeyleri tek yapmayı öğren. Bir şekilde arkadaş gelir. Kendini çok kasma sıkma arkadaşım yok diye.
Üniye geçince kıyamet kadar arkadaşın olur zaten.

Önerebileceğim şu ki:
3.nesil kafelere gidip baristalarla sohbet edebilirsin.

Arkadaşsızlığı çok takma. Bir şeyleri tek yapmayı öğren. Bir şekilde arkadaş gelir. Kendini çok kasma sıkma arkadaşım yok diye.

Önerebileceğim şu ki:
Açtığın konulara bakınca kahveyı baya seviyorsun galiba, deneyeceğim dediğini

Liseye gidiyorum
Öncelikle asosyal insanlardan öneri alma, onlar seni olumsuz etkiler. Onu belirteyim.

Nasıl sosyalleşemezsin sorusu daha basit. Şu dönemde asosyal olabilmek için özel bir çaba sarf etmen lazım cidden. Yazın, okulların kapanmasıyla birlikte arkadaşların çekirge misali kayboluyorlar, yeni arkadaşlar aramaya koyuluyorsun. Yazın bulunduğun ilçenin ya da ilin belediyelerinde kurslar açılır. Oralara gidebilirsin. En kötü sosyal medyadan arkadaşlar bulup şehrinde tanışabilirsin. Bu durumu Üniversiteye kadar yaşayabilirsin normal, sabretmen lazım. Ondan sonra yeni ortam, yeni çevre, yeni insanlar.. LETZZ GOOOO

Önerebileceğim şu ki:
Hocam nedir senin barista fetişin anlamış değilim :D

Dostum senin sorununa gelecek olursak kasma, bir şekilde bulursun arkadaş.
Ama mesela sırf arkadaş bulacağım diye okuldaki saçma sapan konuşup saçma aktivitelerde bulunan kişilerle de konuşma. Statün belli olsun.

Bak sonra şey var. Bazı vakıfların şehir gezileri olur. Onları araştır. Genelde ucuz oluyorlar yani bi 200 300 falan gider.

Önerebileceğim şu ki:
Sen neden ikidebir kendin eksikliğini yaşadığın konular hakkında garip öneriler veriyorsun? bi aralar psikolog gibi geziyordun 3-5 haftalık araştırma ile şimdi bu konuda öneri veriyorsun.

Öncelikle asosyal insanlardan öneri alma, onlar seni olumsuz etkiler. Onu belirteyim.

Nasıl sosyalleşemezsin sorusu daha basit. Şu dönemde asosyal olabilmek için özel bir çaba sarf etmen lazım cidden. Yazın, okulların kapanmasıyla birlikte arkadaşların çekirge misali kayboluyorlar, yeni arkadaşlar aramaya koyuluyorsun. Yazın bulunduğun ilçenin ya da ilin belediyelerinde kurslar açılır. Oralara gidebilirsin. En kötü sosyal medyadan arkadaşlar bulup şehrinde tanışabilirsin. Bu durumu Üniversiteye kadar yaşayabilirsin normal, sabretmen lazım. Ondan sonra yeni ortam, yeni çevre, yeni insanlar.. LETZZ GOOOO
Yazın çoğunlukla yazlıkta oluyorum. Yazlıkta da çok öyle dışarı çıkayım da sitenin etrafında bi tur atayım kafasında olmuyorum. Aslında benim yaşıtım var ancak onlar da benim gibi evde oturduğundan pek bir kişiyle etkileşime geçemiyorum.
Aşırı sosyal insanlara karşı da kin doluyum, arada tek başıma denize gidip gelirken 2 aile ev kiralayıp gelen ortaya karışık arkadaş grupları görünce moralim bozulmuyor değil.

Aşırı sosyal insanlara karşı da kin doluyum, arada tek başıma denize gidip gelirken 2 aile ev kiralayıp gelen ortaya karışık arkadaş grupları görünce moralim bozulmuyor değil.
Hayatı onlar yaşıyor emin ol.

Yazın max bu kadar olur ya yapacak fazla bir şeyin yok yani tabii birazda senin istemene bağlı. Şimdi o senin gibi olan arkadaşlarınla etkileşime geçmezsen bir şey yapamazsınız. Aynı şey onlar içinde geçerli. En kötü ne yaparsınız bi mesaj atarsın onlara, uygun bir zaman belirlersiniz ondan sonra gidersiniz istediğiniz yere. Baban uzmanlığa girecek mi? Konuyu değiştirme hızım evet.

Selamlar herkese
Çok fazla arkadaşım yok ve olanlarla da yaz tatili diye çok görüşemiyorum.dışarı çıktıgımda yapacak hiçbir şeyim olmuyo binada yaşıtım yok ne yapabilirim arkadaş bulmak için
Ve biraz da çekingenim
Sosyalleşmek için dans kursu veya tiyatro kursu birebirdir. İkisinde de insanlarla yakın temaslarda oluyorsun ve partnerin oluyor. Özellikle kızlarla konuşmakta zorlanıyorsan dans kursunu kesinlikle tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,959
Üyeler
190,840
Son üye
serkansormx
Geri