Nasıl sosyalleşebilirim?

Sosyalleşmek için dans kursu veya tiyatro kursu birebirdir. İkisinde de insanlarla yakın temaslarda oluyorsun ve partnerin oluyor. Özellikle kızlarla konuşmakta zorlanıyorsan dans kursunu kesinlikle tavsiye ederim.
Acayip dinci babam olmasa baya güzel öneri sağol genede

Hayatı onlar yaşıyor emin ol.

Yazın max bu kadar olur ya yapacak fazla bir şeyin yok yani tabii birazda senin istemene bağlı. Şimdi o senin gibi olan arkadaşlarınla etkileşime geçmezsen bir şey yapamazsınız. Aynı şey onlar içinde geçerli. En kötü ne yaparsınız bi mesaj atarsın onlara, uygun bir zaman belirlersiniz ondan sonra gidersiniz istediğiniz yere. Baban uzmanlığa girecek mi? Konuyu değiştirme hızım evet.
Sonunda patladım.
Bu yaz da geçti artık, iki senedir sitedekilerle tanışmak için uğraşmıyorum. Güzel düşünceli anneannemin "bak kafede oturuyorlar ne güzel git sen de yanlarına" dediği çocuklar da hormonlu 12 yaş kitleden. Canım yaw.

Babam girecek evet, inanamazsın 2 videodan 1 soru soracaklarmış. Şaka gibi lan. Toplasan 40dk izlediğin videodan sadece 1 soru.

Sonunda patladım.
Bu yaz da geçti artık, iki senedir sitedekilerle tanışmak için uğraşmıyorum. Güzel düşünceli anneannemin "bak kafede oturuyorlar ne güzel git sen de yanlarına" dediği çocuklar da hormonlu 12 yaş kitleden. Canım yaw.

Babam girecek evet, inanamazsın 2 videodan 1 soru soracaklarmış. Şaka gibi lan. Toplasan 40dk izlediğin videodan sadece 1 soru.
Kanka babamın videoları bitirdik şimdi kağıttan çalışacakmış benimde.Şu video işi çok yordu .Kim izlerki 180 saatlik videoyu

Kanka babamın videoları bitirdik şimdi kağıttan çalışacakmış benimde.Şu video işi çok yordu .Kim izlerki 180 saatlik videoyu
Biz izmir'e dönünce babam speedruna başladı. Yazlıktayken 4. kısımdaydık bugün 8 bitiyor neredeyse.
Şu anda o da kağıttan çalışıyor. Videolar arkada açık.

Öncelikle asosyal insanlardan öneri alma, onlar seni olumsuz etkiler. Onu belirteyim.

Nasıl sosyalleşemezsin sorusu daha basit. Şu dönemde asosyal olabilmek için özel bir çaba sarf etmen lazım cidden. Yazın, okulların kapanmasıyla birlikte arkadaşların çekirge misali kayboluyorlar, yeni arkadaşlar aramaya koyuluyorsun. Yazın bulunduğun ilçenin ya da ilin belediyelerinde kurslar açılır. Oralara gidebilirsin. En kötü sosyal medyadan arkadaşlar bulup şehrinde tanışabilirsin. Bu durumu Üniversiteye kadar yaşayabilirsin normal, sabretmen lazım. Ondan sonra yeni ortam, yeni çevre, yeni insanlar.. LETZZ GOOOO
Asosyel insanlardan tavsiye almaya başlarsan animeci olursun
Selamlar herkese
Çok fazla arkadaşım yok ve olanlarla da yaz tatili diye çok görüşemiyorum.dışarı çıktıgımda yapacak hiçbir şeyim olmuyo binada yaşıtım yok ne yapabilirim arkadaş bulmak için
Ve biraz da çekingenim
İş hayatına atıl yada Okulunun oralara felan git takıl dışarda futbol oynayan enay-
zeki insanlarla takıl👌

Hormonlu 12 yaş kitleden. Canım yaw.
Sosyalleşememenin bir nedeni de bu. İnsanlara o şöyle, bu böyle, onlar şunu dinliyor, ergen, velet diye diye fark ettiyseniz siz yalnız kalıyorsunuz, eğlenen onlar oluyor.
Benim peder tembel yav daha bitiremedi, dershaneye yazdıracam bu gidişle, çalışmıyor.

İnsanlara o şöyle, bu böyle, onlar şunu dinliyor, ergen, velet diye diye fark ettiyseniz siz yalnız kalıyorsunuz, eğlenen onlar oluyor.
İyi de hocam 17 yaşına gelmişim ben ne diye 12 yaşındaki bir erkek veya kız fark etmez takılayım ki?
Benim ne arkadaşlarım oldu kimseye bu şekilde yaklaşmadım. Benim derdim yaş.

Benim peder tembel yav daha bitiremedi, dershaneye yazdıracam bu gidişle, çalışmıyor.
Buna kahkahayı patlattım yalnız :ROFLMAO::ROFLMAO:

İyi de hocam 17 yaşına gelmişim ben ne diye 12 yaşındaki bir erkek veya kız fark etmez takılayım ki?
Benim ne arkadaşlarım oldu kimseye bu şekilde yaklaşmadım. Benim derdim yaş.
12 yaş kitleden diyince küçümseme anlamında sandım 12 yaşında sanmadım. Olsun yine de denemeye değer. Bir şeyler öğretirsin belki. Ben valla 5 yaşındaki çocukla da samimi olurum 30 yaşındaki milf abla şey kişilerle de samimi olurum farketmez.

12 yaş kitleden diyince küçümseme anlamında sandım 12 yaşında sanmadım. Olsun yine de denemeye değer. Bir şeyler öğretirsin belki. Ben valla 5 yaşındaki çocukla da samimi olurum 30 yaşındaki milf abla şey kişilerle de samimi olurum farketmez.
30 yaşındaki milf ablayla ben de samimi olurum hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,817
Üyeler
190,979
Son üye
cdc1907
Geri