Bazı yerler senetle yapıyor ödemediğin zaman tefeci yada adam yollayıp illegal şekilde tahsil ediyor yada yenilenmiş almak isterseniz easycep 12 garanti veriyor ve 12 ay taksitle alabiliyorsunuziphone 13 yada 14 düsünüyorum nasıl taksitli alabilirim 12 ay taksit felan telefoncular elden taksit yapıyorlar mı bilgisi olan varmıdır
yenilenmiş sıkıntılı diyorlar düsünmem de telefoncu isi sıkıntılı mıdırBazı yerler senetle yapıyor ödemediğin zaman tefeci yada adam yollayıp illegal şekilde tahsil ediyor yada yenilenmiş almak isterseniz easycep 12 garanti veriyor ve 12 ay taksitle alabiliyorsunuz
telefoncudaki telefonların yenilenmediğini nerden biliyorsun bir çoğu tamir görmüş cihaz oluyoryenilenmiş sıkıntılı diyorlar düsünmem de telefoncu isi sıkıntılı mıdır
yd cihaz ile tr karıştırmamak lazım, sürekli kayıtla mı uğraşıcaksınkapalı kutu icin demistim
Resmi mağazalarda ( vatan, teknosa, mediamarkt gibi ) bahsettiğin cihazlara 12 taksit çok zor. Max 3 veriyorlardı diye biliyorum. 10 - 15 Bin liralık telefona 12 taksit yapıyorlar.peşin fiyatına yaptırmam imkansızdır demi heralde
evet konuştum sadece ticari kartlara diyolardıResmi mağazalarda ( vatan, teknosa, mediamarkt gibi ) bahsettiğin cihazlara 12 taksit çok zor. Max 3 veriyorlardı diye biliyorum. 10 - 15 Bin liralık telefona 12 taksit yapıyorlar.
Hocam sıkıntı senet olması odeyemedin mi hukuk değil illegal yöntem ile tahsilatı tercih ediyorlar mal alacam derken sakar kalmak da varyenilenmiş sıkıntılı diyorlar düsünmem de telefoncu isi sıkıntılı mıdır