Liberal Kenobi
80+ Bronze
Boyum 1.60 kilo 69 yaş 14 nasıl zayıflayabilirim? En düşük kaç kiloda olmam lazım
Yani günlük hayatında ne kadar yiyorsun?Boyum 1.60 kilo 69 yaş 14 nasıl zayıflayabilirim? En düşük kaç kiloda olmam lazım
En düşük 50Boyum 1.60 kilo 69 yaş 14 nasıl zayıflayabilirim? En düşük kaç kiloda olmam lazım
sadece bugün yediklerim:Yani günlük hayatında ne kadar yiyorsun?
Hareketi artır ve biraz da yediklerine dikkat et kolayca kilo verirsin yaşın genç.
Biraz düşsen fena olmaz bence, kendimden örnek verirsem; 2020 kasım gibi 100 kiloydum, o aralar bir diyetisyene başvurmuştuk, oradaki şeylere uyarak doğru düzgün spor yapmamama rağmen ocak gibi 85lere ulaşmıştım ki ilk 1 ay hariç yemek anlamında kendimi çok kısmamıştım.Boyum 1.60 kilo 69 yaş 14 nasıl zayıflayabilirim? En düşük kaç kiloda olmam lazım
Biraz fazla. Ben 13 yaşındayım ve 4 5 ay önce 74 kilolardaydım boyum 1.78 boydan kaynaklıda olabilir ama bana yine de fazla geliyordu. Tek yaptığım şey yediğim yemekleri azaltmak oldu ve geceleri yemeyi kestim çünkü geceleri sürekli yiyen biriydim. Gece yemeyi kestim ve sadece doyacağım veya yetebilecek kadar yemek yiyordum. Senin yediklerin bence biraz fazla, kısabilirsin. Zaten ilk 4 5 gün yemeği azaltırsan alışıyorsun. Herhangi bir hareket falan yapmıyordum sadece yemek yemeyi biraz kısmam yetti.sadece bugün yediklerim:
Kahvaltıda sucuklu yumurta
öğlen 1.5 tost (yanında yediğim sosları saymıyorum bile)
akşam: bulgur pilavı patates tatlı olarak dondurma
Mesaj otomatik birleştirildi:
yardım edin dostlar be
Hocam benim yaş 16 kilo 65 boy 1.66 sizce normal mi ?Yani günlük hayatında ne kadar yiyorsun?
Hareketi artır ve biraz da yediklerine dikkat et kolayca kilo verirsin yaşın genç.
Normal bence. Boyundan kaynaklı 70sin.182 70 kilo sizce nasıl ? Yaş 15
sadece kilo vermekle kalmayacak kilo versen dahi vücudun kötü duracak spor yapman gerekir bir süresadece bugün yediklerim:
Kahvaltıda sucuklu yumurta
öğlen 1.5 tost (yanında yediğim sosları saymıyorum bile)
akşam: bulgur pilavı patates tatlı olarak dondurma
Mesaj otomatik birleştirildi:
yardım edin dostlar be