Este
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
Ne gibi yerlerde geçerli değil hocam ben 1.5 yıldır kullanıyorum daha hiç kullanamadığım yerle karşılaşmadımNfc heryerde gecerli degil
Ne gibi yerlerde geçerli değil hocam ben 1.5 yıldır kullanıyorum daha hiç kullanamadığım yerle karşılaşmadımNfc heryerde gecerli degil
hocam bazı eski pos cihazlarında çalışmıyorNe gibi yerlerde geçerli değil hocam ben 1.5 yıldır kullanıyorum daha hiç kullanamadığım yerle karşılaşmadım
Nfc heryerde gecerli degil
temassız pos olan her yerde geçiyor senin dediğin qr kod her yerde olmayan.hocam bazı eski pos cihazlarında çalışmıyor
sureklı alısverıs yapan bırı degılsen sanal ıyıdır. ama ben gıbı market alısverıslerınde kullanıyorsan gereklı cunku bagzı magzalar qr kullanmıyor ve temassız max lımıtım 2k aylık. zaten 5-6 parca bırsey alsan 2k gecıyor. bu yuzden bana cok lazım bırseydı bu fızıksel kart.Kullanım amacı zatne cashback umarım böyle olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne gibi + ları var peki kartın yani sanal olarak kullanmak yerine neden karta geçeyim
qr evet ama temazssız bızım mahalledıkı yumurtacı abı de bıle var. makınesı mılattan kalam makına gıbıhocam bazı eski pos cihazlarında çalışmıyor
Valla geçen kart ile bi kafede ödeme yaptım karekod-kart kullanımı gibi biseyden yüzde 5 mi ne geri verdi.Kullanım amacı zatne cashback umarım böyle olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne gibi + ları var peki kartın yani sanal olarak kullanmak yerine neden karta geçeyim
Fiziki marketlerdeki cashbackleri almak kanserdi.Nasıl işe yaramasın@samuraikek komik olan ne kral söyle bizde gülelim
Ben daha hiç sıkıntı yaşamadım vallahahocam bazı eski pos cihazlarında çalışmıyor
Bi tek bizim burası mı ıssız ya acaba? A101 ve ŞOK dışında hiçbir yerde NFC ile ödeme yapamıyordum. (Neredeyse 1 yıl önce falan.)Ne gibi yerlerde geçerli değil hocam ben 1.5 yıldır kullanıyorum daha hiç kullanamadığım yerle karşılaşmadım
Hocam ben yozgattayım burası kadar ıssız bir yer olduğunu düşünmüyordum demek ki varmış neredesin ki senBi tek bizim burası mı ıssız ya acaba? A101 ve ŞOK dışında hiçbir yerde NFC ile ödeme yapamıyordum. (Neredeyse 1 yıl önce falan.)
Sonra tel değiştirdim, yeni telefonumda NFC yoktu, mecburen sadece QR ile ödeyebiliyordum, ama o da sadece A101'de vardı. Bazen de QR kodu algılamıyordu, iki saat okutmaya çalışıyordum falan filan derken sırada bekleyenlere rezil oluyordum.
Şimdi ise kartla istediğim yerden rezil olmadan alışveriş yapabiliyorum
O yüzden fiziksel kart benim için önemli. (Bana da sorunsuz gelmişti hayret)