Neler Yeni

Rehber Nays Kayıt Olma İşlemi

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Öncellikle Bu Linkten Uygulamayı Yüklüyoruz ; Link

Yükledikten Sonra Karşımıza Böyle Ekran Çıkıyor

652c7bff-812f-40f3-99d9-2f9b50a1ad57.jpg

İş Bankası Hesabınız Varsa Hesabınla Giriş Yapabilirsin , Hesabın Yoksa Nays'a Katıl Diyerekten Karşına Böyle Ekran Çıkacaktır

31c2e3c9-f48c-4259-99eb-f289145b78ee.jpg

Gerekli Bilgileri Girdikten Sonra Devam Et Diyoruz Ve Sonra Karşımıza Böyle Bir Ekran Geliyor

aas.jpg

Gerekli Bilgileri Girdikten Sonra Devam Et Diyoruz Ve Sonra Karşımıza Böyle Bir Ekran Geliyor

asq.jpg

qw.jpg

12.jpg

Bu Ekrandan İstediğin Temayı Seçip " Nayslı Ol " Dedikten İşlem Tamamdır

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Güzel konu . Nays kampanyaları vb. avantajlı. 18 yas altı için 2750TL limit de yeterli bence.

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel Konu Evet Ama Detaya Girmek Lazım Biraz Kullanımı Konusunda

burak9956

80+ Bronze
Bunu beceremeyen Tr şartlarında hayatta kalamaz.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam annemin hesabina bağlı olarak kendime ait -18 hesap açtım.
Peki bu satın alma işlemi nasıl olacak tam açıklayabilir misin %10 iade falan nasıl alabilirim

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam annemin hesabina bağlı olarak kendime ait -18 hesap açtım.
Peki bu satın alma işlemi nasıl olacak tam açıklayabilir misin %10 iade falan nasıl alabilirim
Hocam Kampanyalar Kısmına Gelip Ordaki Belirtilen Sitelerden Alışveriş Yapabilirsiniz Ama Uygulama İçerisindeki Nays Kart İle Alışveriş Yapmanız Gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alışveriş Yaptığın Gibi %10 Geri Ödeme Gelmiyor 1-2 Gün İçerisinde Geliyor Ve Yaptığın Alışveriş Sonrası Sana Kazı Kazan Gibi bir şey Veriyor Ondanda Para Çıkarabiliyorsunuz + Olaraktan İlk TL Yüklemenize 20 TL Veriyor

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam Kampanyalar Kısmına Gelip Ordaki Belirtilen Sitelerden Alışveriş Yapabilirsiniz Ama Uygulama İçerisindeki Nays Kart İle Alışveriş Yapmanız Gerekiyor
hocam alicakken nays uygulamasına yükleyecem parayi demi

byavuz10

80+
Öncellikle Bu Linkten Uygulamayı Yüklüyoruz ; Link

Yükledikten Sonra Karşımıza Böyle Ekran Çıkıyor

Alıntıyı görüntüle

İş Bankası Hesabınız Varsa Hesabınla Giriş Yapabilirsin , Hesabın Yoksa Nays'a Katıl Diyerekten Karşına Böyle Ekran Çıkacaktır

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu Ekrandan İstediğin Temayı Seçip " Nayslı Ol " Dedikten İşlem Tamamdır
Merhaba hocam ben 18 yaşından küçüğüm giriş yapmaya çalışınca ebeveyn onayı istiyor onu nadil yapabilirim acaba

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
hocam alicakken nays uygulamasına yükleyecem parayi demi
Evet Nays Hesabına Para Yükle , Sonra Hesabındaki Sanal Kart İle Kampanyalarda Belirtilen Sitelerden Alışveriş Yap 1-2 Gün İçerisinde %10 Geri Ödemeyi Alırsın

Merhaba hocam ben 18 yaşından küçüğüm giriş yapmaya çalışınca ebeveyn onayı istiyor onu nadil yapabilirim acaba
Valla Ben Bilmiyorum Hocam @aydin. Halletmiş Ona Sorabilirsiniz

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet Nays Hesabına Para Yükle , Sonra Hesabındaki Sanal Kart İle Kampanyalarda Belirtilen Sitelerden Alışveriş Yap 1-2 Gün İçerisinde %10 Geri Ödemeyi Alırsın
biraz once müşteri temsilcisine bağlandım -18 hesabımdan kayıt işlemi olusturdum

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Kerim saman
Nobody:
@BthnTplgu: Gerekli Bilgileri Girdikten Sonra Devam Et Diyoruz Ve Sonra Karşımıza Böyle Bir Ekran Geliyor

Güzel rehber , eline sağlık.

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Nobody:
@BthnTplgu: Gerekli Bilgileri Girdikten Sonra Devam Et Diyoruz Ve Sonra Karşımıza Böyle Bir Ekran Geliyor

Güzel rehber , eline sağlık.
Teşekür Ederim Biraz Daha Detaya Gireblirdim Ama Elimden Geldiği Kadarıyla Kısa Ve Öz Yapmak İstedim

biraz once müşteri temsilcisine bağlandım -18 hesabımdan kayıt işlemi olusturdum
Para Gönder Kısmına Mı Tıkladınız ?

@DonanımFikir Hocam Konuyu Sabitleyebilirmisiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,018,261
Üyeler
161,424
Son üye
zipirhasan
Top Bottom