Nays Uygulaması Nedir Gereklimi

Reaksiyon skoru
2,116
nays uygulamasını yüklemem lazımmı birde bu uygulamanın avantajı nedir birde içine nasıl para yükleniyor

Banka kartı ve bir ön ödemeli karttan para yatırabilirsin. Her gün 20 lira yatırırsan kazı kazan hakkı veriyor. Kazı kazandan genelde 5 lira çıkıyor, 5,1,10,20,50 lira çıktığı da oluyor. Bir gün 20 lira yatırıp kazı kazan yapıp geri çekebilirsin istersen. Kazı kazanı ayda 15 kere yapabiliyorsun.

Banka kartı ve bir ön ödemeli karttan para yatırabilirsin. Her gün 20 lira yatırırsan kazı kazan hakkı veriyor. Kazı kazandan genelde 5 lira çıkıyor, 5,1,10,20,50 lira çıktığı da oluyor. Bir gün 20 lira yatırıp kazı kazan yapıp geri çekebilirsin istersen. Kazı kazanı ayda 15 kere yapabiliyorsun.
Bir de "Nays ile 9300 TL(normalde 9700 olan bir ürün) oluyor" diyorlar.O nasıl oluyor?
Kazı kazandan biriken parayı falan mı çıkartıyorlar?

kazı kazandan bedava paramı kazanıyorum yani şimdi peki nays ile ödeme yapabilirmiyim herhangi bir yerde trendyol hepsiburada vesaile

Bir de "Nays ile 9300 TL(normalde 9700 olan bir ürün) oluyor" diyorlar.O nasıl oluyor?
Kazı kazandan biriken parayı falan mı çıkartıyorlar?
Trendyol ve Pazarama üzerinden alışveriş yaptığın zaman bir miktar indirim yapıyorlar ama ben uygulamayı sildiğim için yüzdesini hatırlamıyorum şu an, onun dışında başka indirim yaptığı firma yok 👍🏻

Trendyolda %10 indirimi var
güzelde uygulamayı yükledim ben para yükle diyor bende banka kartı yok bir tek ininal var ordada para yok ona para yüklesem ininal ile para yatırabilirmiyim nays uygulamasına

kazı kazandan bedava paramı kazanıyorum yani şimdi peki nays ile ödeme yapabilirmiyim herhangi bir yerde trendyol hepsiburada vesaile
Evet bedava, kendi banka hesabından ya da başka bir karttan en az 20₺ Nays hesabına yüklediğin zaman kazı kazan hakkın oluyor.

Herhangi bir kart ile yaptığın her işlemi Nays kart ile de yapabilirsin, bunun tek farkı fiziksel kartı olmaması 👍🏻

Evet bedava, kendi banka hesabından ya da başka bir karttan en az 20₺ Nays hesabına yüklediğin zaman kazı kazan hakkın oluyor.

Herhangi bir kart ile yaptığın her işlemi Nays kart ile de yapabilirsin, bunun tek farkı fiziksel kartı olmaması 👍🏻
ininal ile para yatırabilirmiyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,456
Üyeler
185,730
Son üye
Slayer424242
Geri