Naystan herkese 50 TL (+18)

ijustfaruk

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,970
Nays müşteri kaydını tamamlayana
50 TL veriyor

Bilmeyenler için iş bankasına ait ön ödemeli uygulama olan nays papara tosla gibi geri ödeme ve indirim kampanyalarıyla biliniyor güvenilirlik açısından endişeniz olmasın

IMG_20230308_202350.jpg

İsteyene özelden referans linkimi atabilirim referans başı 10 TL veriyor

Son düzenleme:
daha önce tamamlamıs olursak eğer

50 TL veriyor

Bilmeyenler için iş bankasına ait ön ödemeli uygulama olan nays papara tosla gibi geri ödeme seçenekleri ve indirim kampanyalarıyla biliniyor güvenilirlik açısından endişeniz olmasın

Alıntıyı görüntüle

İsteyene özelden referans linkimi atabilirim referans başı 25 TL veriyor
Başka banka hesabına yollayabiliyor muyuz

50 TL veriyor

Bilmeyenler için iş bankasına ait ön ödemeli uygulama olan nays papara tosla gibi geri ödeme seçenekleri ve indirim kampanyalarıyla biliniyor güvenilirlik açısından endişeniz olmasın

Alıntıyı görüntüle

İş bankası yoksa olmuyor mu hocam ?

50 TL veriyor

Alıntıyı görüntüle

anlamadım nasıl olduğunu ben adata ssd alırken kullanmıştım bunu nasıl yapacağım

50 TL veriyor

Alıntıyı görüntüle

ulan 1 ay kaldi 1 aya 18 oluyom o zamana kadar dayanir mi :D

Sanırım o zaman olmuyor kampanya ücreti cuma günü veriliyormuş kontrol edin belki gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet müşteri kaydı tamamlanınca adınıza olan banka hesaplarına ve paparaya çekebilirsiniz
nasıl tamamlanıyor acaba ?

anlamadım nasıl olduğunu ben adata ssd alırken kullanmıştım bunu nasıl yapacağım
Nays uygulamasını açın sağ üstte profil kısmı var bildirimlerden ekran görüntüsündeki kampanyayı açıp yönergeleri izleyin

nasıl tamamlanıyor acaba ?
Kimliğin ön ve arka yüzünü taratmak ve müşteri temsilcisiyle görüntülü görüşme yapmak gerekiyor mobilden iş bankası müşterisi olmuş oluyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ulan 1 ay kaldi 1 aya 18 oluyom o zamana kadar dayanir mi :D
Son gün 31 mart hocam belki o zaman kampanya süresi uzar bilemem

50 TL veriyor

Alıntıyı görüntüle

ref varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,382
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr