Ne olduğunu bilmediğim kargo

Squex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,673
Bugün telefonuma bir kargo için temassız teslimat için bir kod geldi aras kargo tarafından, ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Kargo takip ile sorgulattığımda böyle bir sonuç çıkıyor, ne olduğunu bilen var mı gönderen şirketin? Müşteri hizmetlerini ararsam bana söyleyebilir mi noktalı gönderenin ismini?

Ekler

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    684.3 KB · Hit: 270
Bugün telefonuma bir kargo için temassız teslimat için bir kod geldi aras kargo tarafından, ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Kargo takip ile sorgulattığımda böyle bir sonuç çıkıyor, ne olduğunu bilen var mı gönderen şirketin? Müşteri hizmetlerini ararsam bana söyleyebilir mi noktalı gönderenin ismini?
Aras'ı ara durumu söyle :)

Aliexpress üzerinden bir siparşim var ama o daha gümrükte ve bu aras kargo. Sorgulamanın altında gönderici alıcı diyor benim herhangi bir para ödememe gerek yok değil mi alırken?

Coca cola sipariş verdiysen o dur
Aras kargodan bir baktım kargo geliyor lan dedim bu neyin kargosu meğersem coca colaymış

yakın zamanda kargo vermediysen arası ara belki başka biri yanlışlıkal senin numaranı vermiştir ve çevren (akraban arkların) sana hediye sipariş etmiş olabilir

ben de aliexpressten ürün almıştım normalde ptt ile gelirdi ama bu sefer aras kargoyla geldi

Banada Yurtiçinden geliyor sürekli benim olmadığını söyledim ama hala geliyor ilginç

Coca cola sipariş verdiysen o dur
Aras kargodan bir baktım kargo geliyor lan dedim bu neyin kargosu meğersem coca colaymış
olabilir ama verdim mi vermedim mi hatırlamıyorum

Ad soyad senin ise Aliexpress kargolarını Aras'ta getirebiliyormuş.

Geri