NEDEN BAŞARAMADIK ?

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kılıçdaroğlu'nu aday yaptınız ve sizden olmayan her seçemne küfrettiniz, aşağıladınız. Bu şekilde seçimi kazanacağınızı mı düşünüyordunuz gerçekten?

Durumun özeti:
1684252907863.png

Her şeyi geçtim kaç oldu bunu diyorum bir kişi bile cevap veremedi buna. Terörle mücadelede ab yasalarına göre hareket edeceğiz diyorlar ne demek farkında mısınız?
Fetö, YPG/PYD gibi örgütler, terörist olarak görülmeyecek artık. Onlara karşı mücadele edemeyeceğiz. Bunu vaat ederek seçime girip kazanmayı beklediler...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine çalmıslar. Birader bi bitmediniz
Aynen kanka. %49,5 çalıp, %0,5'i çalamadık :D

Zeka turnusolusunuz yeminle...

Aynen kanka. %49,5 çalıp, %0,5'i çalamadık :D

Zeka turnusolusunuz yeminle...
2 vekiliniz düştü. 2 tanesi daha düşme yolunda. Yavaş yavaş kanka. 0,5' i çalamadığınızı sülü söyledi zaten. Mecliste 2 tane hüdaparlı vekil görmemek iyi.

oylar çalınmış teker teker vekilleri düşüyor
bu seçim 2. tura kalmayacak

Kardeşim, yalan yanlış bilgileri paylaşmaz mısınız? CHP'nin sisteminde 0 vekil görülen yerlerde, YSK verileri öyle değil. Kayıplarına bakane arıyorlardı, koltukları bırakmamak için. Siz de elinizle veriyorsunuz.

2 vekiliniz düştü. 2 tanesi daha düşme yolunda. Yavaş yavaş kanka. 0,5' i çalamadığınızı sülü söyledi zaten. Mecliste 2 tane hüdaparlı vekil görmemek iyi.
İkinci tura kaldı zaten her türlü. %55 ile alacağız seçimi. Bekleyip görün.

sus lan asıl sen yalan söyleme
Ağlamaya devam edebilirsin ama gerçekler değişmeyecek.

Kardeşim, yalan yanlış bilgileri paylaşmaz mısınız? CHP'nin sisteminde 0 vekil görülen yerlerde, YSK verileri öyle değil. Kayıplarına bakane arıyorlardı, koltukları bırakmamak için. Siz de elinizle veriyorsunuz.
Dostum mahkeme kararıyla 2 vekilin düştü diyorum yalan söyleme diyorsun kafan mı güzel. 1 tane YSP 1 tane İYİP vekili arttı. Ayrıca diyarbakırda MHP 223 oy alıp YSP 11 oy almıs. Her biji MHP ciler vermis

Dostum mahkeme kararıyla 2 vekilin düştü diyorum yalan söyleme diyorsun kafan mı güzel. 1 tane YSP 1 tane İYİP vekili arttı. Ayrıca diyarbakırda MHP 223 oy alıp YSP 11 oy almıs. Her biji MHP ciler vermis
Meclise 60 küsür tane YSP, HDP vekili soktunuz. 2 tane Hüda-Par vekilinden korkuyorsunuz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,665
Üyeler
187,717
Son üye
Mutluu
Geri