wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
Ben öneri konusu açtım uçuşan üyeler adlı bir konu olmasın gibisinden. Geldi üyelerin ortasında dalga geçti, üstüne mesajımı sildi. Neyse dedim geçiştirdim. Üstünden bir iki hafta geçti şu konuyu açtım: https://forum.shiftdelete.net/konular/sacma-tartismayi-bitirmeye-geldim-android-ios-kavgasi.731153/
Konuyu şu kategoride açtım
Diğer Mobil İşletim Sistemleri
iOS, Android ve Windows Mobile dışında, piyasada bulunan işletim sistemlerine dair her şey.
forum.shiftdelete.net
İlk başta bilmiyordum ban sebebimin bu olduğunu bir arkadaş aracılığı ile düzgün bir şekilde neden ban yediğimi sordum, dediği şey tam olarak şu "gelince kendi öğrenir" bu sefer sinirlendim çünkü ben kendisinin oyuncağı değilim. Dedim bu ap*tal kim benimle oynuyor. Bunun yalakalarından biri de mesajı iletmiş. Ben banlıyken sanki kendisi çok temiz, güzel bir iş yapmış gibi profilime yazmış. Ego tatmin etmiş ben yokken, insanların yanında beni hakaretçi gibi göstermiş. Discorddan üst yöneticilere bu moderatörü şikayet ettim. İşin ilginç tarafı bu moderatörün böyle yaptığını düşünen tek kişi ben değilim. Yazdım, bu kim ki benimle böyle dalga geçebiliyor, bizi küçük görebiliyor. Admin konuşmadan kaçtı, cevap vermeden ayrıldı...
Banım kalkınca profilime "Önemsemiyoruz" yazdım, smodları "10" uyarı puanı vermiş. Dedim sebep nedir? Millet gider forumu kötüler konu açar, uyarıyı bırak konusu bile silinmez ama benim profilime "önensenmiyoruz" yazmam zorlarına gitti. Bütün moderatörlere söyledim bu olayı, hiçbiri umursamadı, dönüş yapmadı.
Bu konuyu Forumu kötülemek adına değil, benim adıma atılan saçma sapan söylentileri temizleme amacıyla açtım. Bu zamana kadar tek ban yediğim forum sdn, sebebi aşırı saçma. 3 günlük ban yedim, ardından forumdan bıktığım için hesabı devre dışı edip buraya geldim.