goku010203
80+ Bronze
Al işte. En zeki %52lik kısım.Bence tek kültür yoksunu olan sen ve senin gibiler
Al işte. En zeki %52lik kısım.Bence tek kültür yoksunu olan sen ve senin gibiler
Al işte. En zeki %52lik kısım.![]()
Öyle bişey demedi. Konuyu değiştirme. Temu hırsızı ne onuda anlayamadım ama bak işine.Ben mi? Instagram kapandı iyi oldu diyor adam anlaman yok mu temu hırsızı seni
çalışan mouseları bozuk diye iade ediyorsun ya anladın senÖyle bişey demedi. Konuyu değiştirme. Temu hırsızı ne onuda anlayamadım ama bak işine.
Aynı şeyi diyorum insta kaydırıp yatacaktım yaya ben bi baktım insta youtube falan yok açtım tv imamoğlu hapiste Allah Allah! E neden instangram metrolar falan kapatıldı
Alakası var ama tam anlamıyla değil bant genişliği daraltıldı ondan bu durumdaBana kalsa herkes fikir edinmek için internete ve sosyal medyaya aşırı yükleniyor. Hem sürekli bir bilgi akışı varken hem de bizler sürekli bilgi edinmek için bütün sosyal medyayı gezerken interneti fazla kullanmış oluyoruz. Zaten aşırı kötü olan internet sağlayıcılarımızın bunları karşılamaya teknolojileri yetmediği için internet yavaşlıyor.
yok öyle bir şey yıl 2002 değil bilerek yapılan bir şey bu kadar eşşek oğlu eşşek olmayın yaBana kalsa herkes fikir edinmek için internete ve sosyal medyaya aşırı yükleniyor. Hem sürekli bir bilgi akışı varken hem de bizler sürekli bilgi edinmek için bütün sosyal medyayı gezerken interneti fazla kullanmış oluyoruz. Zaten aşırı kötü olan internet sağlayıcılarımızın bunları karşılamaya teknolojileri yetmediği için internet yavaşlıyor.
Öyle bişey yapmıyorum kankiçalışan mouseları bozuk diye iade ediyorsun ya anladın sen
***** ayağına yatma ben seni iyi hatırlıyorm gokucum attırma linkleri burayaÖyle bişey yapmıyorum kankiher temudan 1-2 bişey alanı hırsı, ilan ediyosan sende markete giriyon hırsızsın yani. Bu nasıl mantık? %52 lık kısım hakkında dediklerim doğru çıkıyor. Şu zeka seviyesine bak
![]()
Hönkürtme reis ya. İftira atıyon gram uğraşamam. Öyle bişey yapsam bile sana ne kardeşim benim. Sana ne?! haksız çıkınca her şeyi yapan insanlardan birisin biseylerle uğraş dışarı falan çık. Gram uğraşamam engelleyip gecicem. Laf salatası seni.***** ayağına yatma ben seni iyi hatırlıyorm gokucum attırma linkleri buraya
Mesaj otomatik birleştirildi:
%52lik kısım ben miyim la adam insta kapandı iyi oldu kavga etmiyonuz diyo sen gibi akılsız bana %52 diyor hırsızsın olm sen mouse alıp bozuk bu diye yalan söyleyip yalandan iade alan adamsın
tüm forum biliyor senin ne olduğunu uza hırsızHönkürtme reis ya. İftira atıyon gram uğraşamam. Öyle bişey yapsam bile sana ne kardeşim benim. Sana ne?! haksız çıkınca her şeyi yapan insanlardan birisin biseylerle uğraş dışarı falan çık. Gram uğraşamam engelleyip gecicem. Laf salatası seni.
Konuyla alakası mesaj. Çok şımardın sen konuyu değiştirme la 1 mesaj attım 360 derece döndün xdtüm forum biliyor senin ne olduğunu uza hırsız