Neler Yeni

Neden Her Şeye En Küçük Şeyde Erişim Erişim engeli geliyor

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Sinan
Bana kalsa herkes fikir edinmek için internete ve sosyal medyaya aşırı yükleniyor. Hem sürekli bir bilgi akışı varken hem de bizler sürekli bilgi edinmek için bütün sosyal medyayı gezerken interneti fazla kullanmış oluyoruz. Zaten aşırı kötü olan internet sağlayıcılarımızın bunları karşılamaya teknolojileri yetmediği için internet yavaşlıyor.

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
kerim deveci
ya ben bi baktım insta youtube falan yok açtım tv imamoğlu hapiste Allah Allah! E neden instangram metrolar falan kapatıldı
Aynı şeyi diyorum insta kaydırıp yatacaktım ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana kalsa herkes fikir edinmek için internete ve sosyal medyaya aşırı yükleniyor. Hem sürekli bir bilgi akışı varken hem de bizler sürekli bilgi edinmek için bütün sosyal medyayı gezerken interneti fazla kullanmış oluyoruz. Zaten aşırı kötü olan internet sağlayıcılarımızın bunları karşılamaya teknolojileri yetmediği için internet yavaşlıyor.
Alakası var ama tam anlamıyla değil bant genişliği daraltıldı ondan bu durumda

forzabagimlisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
z
Uygunsuz davranış
yok öyle bir şey yıl 2002 değil bilerek yapılan bir şey bu kadar eşşek oğlu eşşek olmayın ya

forzabagimlisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
z
Öyle bişey yapmıyorum kanki :D her temudan 1-2 bişey alanı hırsı, ilan ediyosan sende markete giriyon hırsızsın yani. Bu nasıl mantık? %52 lık kısım hakkında dediklerim doğru çıkıyor. Şu zeka seviyesine bak :D
***** ayağına yatma ben seni iyi hatırlıyorm gokucum attırma linkleri buraya

%52lik kısım ben miyim la adam insta kapandı iyi oldu kavga etmiyonuz diyo sen gibi akılsız bana %52 diyor hırsızsın olm sen mouse alıp bozuk bu diye yalan söyleyip yalandan iade alan adamsın

goku010203

80+ Bronze
***** ayağına yatma ben seni iyi hatırlıyorm gokucum attırma linkleri buraya

%52lik kısım ben miyim la adam insta kapandı iyi oldu kavga etmiyonuz diyo sen gibi akılsız bana %52 diyor hırsızsın olm sen mouse alıp bozuk bu diye yalan söyleyip yalandan iade alan adamsın
Hönkürtme reis ya. İftira atıyon gram uğraşamam. Öyle bişey yapsam bile sana ne kardeşim benim. Sana ne?! haksız çıkınca her şeyi yapan insanlardan birisin biseylerle uğraş dışarı falan çık. Gram uğraşamam engelleyip gecicem. Laf salatası seni.

forzabagimlisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
z
Hönkürtme reis ya. İftira atıyon gram uğraşamam. Öyle bişey yapsam bile sana ne kardeşim benim. Sana ne?! haksız çıkınca her şeyi yapan insanlardan birisin biseylerle uğraş dışarı falan çık. Gram uğraşamam engelleyip gecicem. Laf salatası seni.
tüm forum biliyor senin ne olduğunu uza hırsız

en ufak eleştiriyi bile kaldıramama (kim olduğunu biliyorsunuz)
ve gerçekleri örtbas etmek istedikleri için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,826
Üyeler
170,262
Son üye
TheBaltazarXY
Top Bottom