Şu an yaşamadan bilinemez gerçekten, büyük felaket söz konusu. İnternetiniz direkt yok gibi düşünün. Her şeye mobil veri kullanır oldum. Ben yeni geçmiştim, kabusum oldu. İnanılmaz pişmanım.Acaba nasıl bir olay söz konusu? Ne olabilir yani sorun?
Aynı sıkıntı bende de var, modemdeki dsl internet ışığı yanıyor, modem arayüzünde sinyali kontrol edince sinyal kalitesi de yerinde ama anlamsız bir şekilde interneti kullanılmıyor. 1 haftadan fazla oldu herhalde. Bundan önce de yine sıkıntılıydı ama bu kadar değildi. 14 Aralıkta bakım çalışması olduğu için internette kesinti yaşanabilir diye sms yolladılar. O tarihten beri internet stabil değil.Şikayetvar dolmuş şu şekilde :
"Modemde internet var görünüyor ama yok."
aynen bunu yazacaktım reis aralık ayının ortasıydı bi bakım yaptılar daha kötü oldu. ISS arıyorum ben de3 hafta önce bir "BAKIM" yaptılar. O günden beri ülke genelinde sorunlu. Tanıdığım kim varsa sorun yaşıyor. 5dk önce Türknete geçtim. Belge doğrulama sesli onay vs. kaldı. Kalanlara Allah sabır versin
Ben Türknete geçtim yarın kuruluma geleceklermiş sanırım çok tavsiye ettileraynen bunu yazacaktım reis aralık ayının ortasıydı bi bakım yaptılar daha kötü oldu. ISS arıyorum ben de
Hocam müsteri hizmetlerine ulasilamiyor telefon uzerinden beklemeye aliyorlar destek talebi aciyorum hizim 1mbpse dustu diye sadece o gun hizi eski haline getiriyorlar ve ertesi gun ayni problem. Bizde hic ugrasmak istemedik ve direk iss degistirdik turk nete gectik 2gundeNetspeed'e bir şey mi oldu, insanlar sorun yaşadığını vs. söylüyor?
Allah nazardan korusun, bende bir sorun yok. Acaba nasıl bir olay söz konusu? Ne olabilir yani sorun?
Turknet icin davet kodu verebilirim hocamaynen bunu yazacaktım reis aralık ayının ortasıydı bi bakım yaptılar daha kötü oldu. ISS arıyorum ben de
1-2 aydır kesilmeler oluyordu fakat günde 2 veya 3 kere falan gidiyordu 5-10snlik şu son 2-3 gündür dakika başı gidiyor adamları arayıp söylüyorum "ımm ilgelicez, evet bir sıkıntı gözükmüyor, internetiniz gittiğinde bizi arayın biz halledelim" adamlara diyorum ki abicim online oyunda gidiyor ben dakka başı sizi mi arayacağım yok gram gelişme sağlamıyorlar en sonunda başka issye geçeceğim dedim adam gönderelim dediler 2 gün daha bekleyeceğim dönüş yoksa türknete geçeceğim umarım orası da kanser etmezNetspeed'e bir şey mi oldu, insanlar sorun yaşadığını vs. söylüyor?
Allah nazardan korusun, bende bir sorun yok. Acaba nasıl bir olay söz konusu? Ne olabilir yani sorun?
Netspeed'in yıllardır çözemediği kronik sorun bu. Sürekli anlık olarak internet kopuyor oyundan düşüyodum. En sonunda FIFA 24 serverlarına 1 ay bağlanamadığım için millenicom geçtim. Onda da paket kaybı sorunu yaşıyorum yarın gıbırnete geçeceğim.1-2 aydır kesilmeler oluyordu fakat günde 2 veya 3 kere falan gidiyordu 5-10snlik şu son 2-3 gündür dakika başı gidiyor adamları arayıp söylüyorum "ımm ilgelicez, evet bir sıkıntı gözükmüyor, internetiniz gittiğinde bizi arayın biz halledelim" adamlara diyorum ki abicim online oyunda gidiyor ben dakka başı sizi mi arayacağım yok gram gelişme sağlamıyorlar en sonunda başka issye geçeceğim dedim adam gönderelim dediler 2 gün daha bekleyeceğim dönüş yoksa türknete geçeceğim umarım orası da kanser etmez
Yer: Kocaeli/izmit
Hocam geçtikten sonra bilgilendirirseniz sevinirim gariptir bugün hiç kopma yaşamadım ama gene de ısınamadım şu issyeNetspeed'in yıllardır çözemediği kronik sorun bu. Sürekli anlık olarak internet kopuyor oyundan düşüyodum. En sonunda FIFA 24 serverlarına 1 ay bağlanamadığım için millenicom geçtim. Onda da paket kaybı sorunu yaşıyorum yarın gıbırnete geçeceğim.