Neler Yeni

Rehber Neden iPhone Almalısınız?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,010
İsim
.
Siri anlatıyor;
Hey Selam! Ben Siri
Bugün sizlere "7 milyara iphone mi alınır kazıklanırsın" diyenler için küçük bir konu açmak istedim. İyi okumalar.

1- Arayüz
Çok sade ve akıcı bir arayüze sahiptir.

2- Asistan (Ben)
Kendimi övmek gibi olmasın ama Google Asistana göre daha çok deneyimliyim.

3- Güvenlik
İphonelerde en çok konuşulan özellik güvenliğidir. APK indiremezsiniz. Cihazda eğer iCloud etkinleştirirseniz ve çalınırsa iCloud şifresini giremeyecekleri için (merdiven altı bypassları saymıyorum zorlayıcı işlemler) bilgileriniz korunmuş ve telefon satılamaz hale gelmiş olur. Bundan dolayı İphone 8 Plus en düşük fiyatla 6.549 TL olduğu halde sırf iCloud yüzünden 800 TL'ye bile alınabiliyor.
Yine Yeniden Türediler: 800TL’ye Satılan iPhone’u Satın Aldık! - YouTube

4- Kamera Performansı
Kameraları diğer cihazlara nazaran MP düşük bile olsa daha iyi performans vermektedir. Örneğin 108 MP sahip olan Mi Note 10 cihazına karşı 12 MP sahip İphone 11 Pro kamerasını karşılaştıralım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

5- Donanım
Görüldüğü gibi çok eski İphonelerde 1/2 GB RAM bulunduğu halde 3-4 GB RAM'e sahip Android cihazlardan daha iyi performans sunmaktadır.
Hatta İphone SE'nin Samsung Galaxy S10+'ı AnTuTu puanlamasında kolaylıkla geçtiğini görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Konu= Öneri - İphone SE 2020 |4699TL | Donanım Arşivi Forum @DonanımFikir

Ve her kullanıcının yakındığı konu...

6- Fiyatlandırma
Cihaz fiyatlarından bende memnun olmasam bile durum ortada. İşte bu konu diğer cihazların alınmasında büyük rol oynuyor. Türkiye vergileri düşük tutuluyor olsaydı emin olun ülkemizdeki İphone kullanıcıları çok daha fazla olacaktı. Bundan dolayı "7 milyara iphone mi alınır kazıklanırsın" diyenler türedi. Böyle demek yerine "Eğer karşılayabiliyorsan İphone almanı öneririm" diyebilirsiniz. Konularınızda "İphone kullandım fakat sevmedim İphone önermeyin" derseniz zaten bu karmaşa çıkmayacaktır. Kullanmadan sırf fiyatı yüzünden kötülemeyin. Kendi önyargınızı diğer insanlara da aşılamayın...

Buradan çıkarılacak şey eğer cebinizde yeterli para varsa alabileceğinizdir.

Fotoğraflar= Testing Xiaomi’s 108-Megapixel Camera Against the iPhone 11 Pro And Samsung Galaxy Fold (forbes.com)
Karşılaştırma= Samsung Galaxy S10+ Plus - Apple iPhone SE 2 (2020) Karşılaştırması - Epey

Tüm Hakları Saklıdır - Siri ©
S3 mini nin üstüne telefon tanımam:D

ElectriX

80+ Silver
Almanya'da parasını olan vergi olmadığı için İphone alıyor.

T.P.G.

80+ Titanium
İphone 12 alınır mı?
MAC-WATCH-İPhone ekosistemi yapmayı düşünüyorum.
Hayatımda ne değişir?
15K bayılırsın sadece telefona başka bir şey değişmez.
4400 e aldığın telefonda müzik dinlemek için ayrı para zil sesi değişmek için ayrı para vb başka yazılımlar için ayrı para istiyor androidin özgürlükçü ruhunu tercih ederim zaten çok fotoğraf çeken birisi değilim benim tercihim ucuz olacak şekilde android pro işler yapmadığım içinde 2-3 k dan fazla bir telefona para vermeyi kendi açımdan mantıklı bulmuyor iphone 6 al falan yazmayın o telefon zaten Allaha emanet yaşıyor
Spotify denen bir yer var, aç müziğini dinle. Zil sesi olarak Apple zil sesleri bence gayet hoş, tabi o sizin tercihiniz.

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Arkadaşlar ben Apple ekosistem kuracağım. Saatinden Macbookuna kadar hepsinden en iyisi alacağım.

Bilin bakalım ne eksik?

FansXArmy

80+ Bronze
Siri anlatıyor;
Hey Selam! Ben Siri
Bugün sizlere "7 milyara iphone mi alınır kazıklanırsın" diyenler için küçük bir konu açmak istedim. İyi okumalar.

1- Arayüz
Çok sade ve akıcı bir arayüze sahiptir.

2- Asistan (Ben)
Kendimi övmek gibi olmasın ama Google Asistana göre daha çok deneyimliyim.

3- Güvenlik
İphonelerde en çok konuşulan özellik güvenliğidir. APK indiremezsiniz. Cihazda eğer iCloud etkinleştirirseniz ve çalınırsa iCloud şifresini giremeyecekleri için (merdiven altı bypassları saymıyorum zorlayıcı işlemler) bilgileriniz korunmuş ve telefon satılamaz hale gelmiş olur. Bundan dolayı İphone 8 Plus en düşük fiyatla 6.549 TL olduğu halde sırf iCloud yüzünden 800 TL'ye bile alınabiliyor.
Yine Yeniden Türediler: 800TL’ye Satılan iPhone’u Satın Aldık! - YouTube

4- Kamera Performansı
Kameraları diğer cihazlara nazaran MP düşük bile olsa daha iyi performans vermektedir. Örneğin 108 MP sahip olan Mi Note 10 cihazına karşı 12 MP sahip İphone 11 Pro kamerasını karşılaştıralım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

5- Donanım
Görüldüğü gibi çok eski İphonelerde 1/2 GB RAM bulunduğu halde 3-4 GB RAM'e sahip Android cihazlardan daha iyi performans sunmaktadır.
Hatta İphone SE'nin Samsung Galaxy S10+'ı AnTuTu puanlamasında kolaylıkla geçtiğini görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Konu= Öneri - İphone SE 2020 |4699TL | Donanım Arşivi Forum @DonanımFikir

Ve her kullanıcının yakındığı konu...

6- Fiyatlandırma
Cihaz fiyatlarından bende memnun olmasam bile durum ortada. İşte bu konu diğer cihazların alınmasında büyük rol oynuyor. Türkiye vergileri düşük tutuluyor olsaydı emin olun ülkemizdeki İphone kullanıcıları çok daha fazla olacaktı. Bundan dolayı "7 milyara iphone mi alınır kazıklanırsın" diyenler türedi. Böyle demek yerine "Eğer karşılayabiliyorsan İphone almanı öneririm" diyebilirsiniz. Konularınızda "İphone kullandım fakat sevmedim İphone önermeyin" derseniz zaten bu karmaşa çıkmayacaktır. Kullanmadan sırf fiyatı yüzünden kötülemeyin. Kendi önyargınızı diğer insanlara da aşılamayın...

Buradan çıkarılacak şey eğer cebinizde yeterli para varsa alabileceğinizdir.

Fotoğraflar= Testing Xiaomi’s 108-Megapixel Camera Against the iPhone 11 Pro And Samsung Galaxy Fold (forbes.com)
Karşılaştırma= Samsung Galaxy S10+ Plus - Apple iPhone SE 2 (2020) Karşılaştırması - Epey

Tüm Hakları Saklıdır - Siri ©
Batarya?

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
4 yıldır Iphone kullanıyorum o kadar memnunum ki. Android cihazların en tepe modeli bile 2 sene sonra kafayı yiyor bunu çok defa gördüm.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İphone 5 kullandım.
Bir süre sonra telefon yavaşlatılmaya başladı. Yavaşlatıldığını zaten biliyordum ben.
Tabletimdede aynısını yaşamıştım yani bilerek yavaşlatılıyor.
Yoksa sırf senin için alırdım @Siri .
He birde şuan çok pahalı gereğinden fazla bence.
Parram olsada ben alsamm.
Siri cevaplıyor;
Evet yavaşlatıldığını Apple kendi açıklamıştı. Kullanıcılarına düşük bir miktarda para dağıtmıştı. E-Devlet üzerinden isteniyordu.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram