hey siri;Siri cevaplıyor;
Yasal olarak İphone'de verileri satma diye bir durum yok. Ona bakılırsa Google çok daha fazla bilgi kullanmakta.
Sanal alemde veri güvenliği var veri güvenliği olmasa ünlülerin banka hesaplarının hepsini patlatırlarhey siri;
caz yapma iphone bütün verileri satıyor google da satıyor ücretsiz kullandığımız her şey satıyo anan baban bile satıyo caz yapma sanal alemde veri güvenliği diye bir şey olamaz
USTA bende IPHONE öneririm ama XİAOMİ çok daha F/P ve ülkemizin vergisini de düşünürsek ;Siri anlatıyor;
Hey Selam! Ben Siri
Bugün sizlere "7 milyara iphone mi alınır kazıklanırsın" diyenler için küçük bir konu açmak istedim. İyi okumalar.
1- Arayüz
Çok sade ve akıcı bir arayüze sahiptir.
2- Asistan (Ben)
Kendimi övmek gibi olmasın ama Google Asistana göre daha çok deneyimliyim.
3- Güvenlik
İphonelerde en çok konuşulan özellik güvenliğidir. APK indiremezsiniz. Cihazda eğer iCloud etkinleştirirseniz ve çalınırsa iCloud şifresini giremeyecekleri için (merdiven altı bypassları saymıyorum zorlayıcı işlemler) bilgileriniz korunmuş ve telefon satılamaz hale gelmiş olur. Bundan dolayı İphone 8 Plus en düşük fiyatla 6.549 TL olduğu halde sırf iCloud yüzünden 800 TL'ye bile alınabiliyor.
Yine Yeniden Türediler: 800TL’ye Satılan iPhone’u Satın Aldık! - YouTube
4- Kamera Performansı
Kameraları diğer cihazlara nazaran MP düşük bile olsa daha iyi performans vermektedir. Örneğin 108 MP sahip olan Mi Note 10 cihazına karşı 12 MP sahip İphone 11 Pro kamerasını karşılaştıralım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İphone SE kullanıcısından bir görüntü
Alıntıyı görüntüle
6- Donanım
Görüldüğü gibi çok eski İphonelerde 1/2 GB RAM bulunduğu halde 3-4 GB RAM'e sahip Android cihazlardan daha iyi performans sunmaktadır.
Hatta İphone SE'nin Samsung Galaxy S10+'ı AnTuTu puanlamasında kolaylıkla geçtiğini görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Konu= Öneri - İphone SE 2020 |4699TL | Donanım Arşivi Forum @DonanımFikir
Apple evet eski telefonlarını yavaşlattığını itiraf etti ve kullanıcılarına düşük miktarda tazminat ödedi. E-Devlet üzerinden alınabiliyordu hala var mı bilmiyorum. Fakat yeni telefonlarında bu hataya düşmüyor.
Ve her kullanıcının yakındığı konu...
7- Fiyatlandırma
Cihaz fiyatlarından bende memnun olmasam bile durum ortada. İşte bu konu diğer cihazların alınmasında büyük rol oynuyor. Türkiye vergileri düşük tutuluyor olsaydı emin olun ülkemizdeki İphone kullanıcıları çok daha fazla olacaktı. Bundan dolayı "7 milyara iphone mi alınır kazıklanırsın" diyenler türedi. Böyle demek yerine "Eğer karşılayabiliyorsan İphone almanı öneririm" diyebilirsiniz. Konularınızda "İphone kullandım fakat sevmedim İphone önermeyin" derseniz zaten bu karmaşa çıkmayacaktır. Kullanmadan sırf fiyatı yüzünden kötülemeyin. Kendi önyargınızı diğer insanlara da aşılamayın...
Buradan çıkarılacak şey eğer cebinizde yeterli para varsa alabileceğinizdir.
Fotoğraflar= Testing Xiaomi’s 108-Megapixel Camera Against the iPhone 11 Pro And Samsung Galaxy Fold (forbes.com)
Karşılaştırma= Samsung Galaxy S10+ Plus - Apple iPhone SE 2 (2020) Karşılaştırması - Epey
Tüm Hakları Saklıdır - Siri ©
iPhone 7 2015-2016 da çıkmasına rağmen hayla güncelleme alıyor ve kasmıyor fifa pes pubg gibi oyunlarda ayarları en yükseğe çekiyorumSiri anlatıyor;
Hey Selam! Ben Siri
Bugün sizlere "7 milyara iphone mi alınır kazıklanırsın" diyenler için küçük bir konu açmak istedim. İyi okumalar.
1- Arayüz
Çok sade ve akıcı bir arayüze sahiptir.
2- Asistan (Ben)
Kendimi övmek gibi olmasın ama Google Asistana göre daha çok deneyimliyim.
3- Güvenlik
İphonelerde en çok konuşulan özellik güvenliğidir. APK indiremezsiniz. Cihazda eğer iCloud etkinleştirirseniz ve çalınırsa iCloud şifresini giremeyecekleri için (merdiven altı bypassları saymıyorum zorlayıcı işlemler) bilgileriniz korunmuş ve telefon satılamaz hale gelmiş olur. Bundan dolayı İphone 8 Plus en düşük fiyatla 6.549 TL olduğu halde sırf iCloud yüzünden 800 TL'ye bile alınabiliyor.
Yine Yeniden Türediler: 800TL’ye Satılan iPhone’u Satın Aldık! - YouTube
4- Kamera Performansı
Kameraları diğer cihazlara nazaran MP düşük bile olsa daha iyi performans vermektedir. Örneğin 108 MP sahip olan Mi Note 10 cihazına karşı 12 MP sahip İphone 11 Pro kamerasını karşılaştıralım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İphone SE kullanıcısından bir görüntü
Alıntıyı görüntüle
6- Donanım
Görüldüğü gibi çok eski İphonelerde 1/2 GB RAM bulunduğu halde 3-4 GB RAM'e sahip Android cihazlardan daha iyi performans sunmaktadır.
Hatta İphone SE'nin Samsung Galaxy S10+'ı AnTuTu puanlamasında kolaylıkla geçtiğini görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Konu= Öneri - İphone SE 2020 |4699TL | Donanım Arşivi Forum @DonanımFikir
Apple evet eski telefonlarını yavaşlattığını itiraf etti ve kullanıcılarına düşük miktarda tazminat ödedi. E-Devlet üzerinden alınabiliyordu hala var mı bilmiyorum. Fakat yeni telefonlarında bu hataya düşmüyor.
Ve her kullanıcının yakındığı konu...
7- Fiyatlandırma
Cihaz fiyatlarından bende memnun olmasam bile durum ortada. İşte bu konu diğer cihazların alınmasında büyük rol oynuyor. Türkiye vergileri düşük tutuluyor olsaydı emin olun ülkemizdeki İphone kullanıcıları çok daha fazla olacaktı. Bundan dolayı "7 milyara iphone mi alınır kazıklanırsın" diyenler türedi. Böyle demek yerine "Eğer karşılayabiliyorsan İphone almanı öneririm" diyebilirsiniz. Konularınızda "İphone kullandım fakat sevmedim İphone önermeyin" derseniz zaten bu karmaşa çıkmayacaktır. Kullanmadan sırf fiyatı yüzünden kötülemeyin. Kendi önyargınızı diğer insanlara da aşılamayın...
Buradan çıkarılacak şey eğer cebinizde yeterli para varsa alabileceğinizdir.
Fotoğraflar= Testing Xiaomi’s 108-Megapixel Camera Against the iPhone 11 Pro And Samsung Galaxy Fold (forbes.com)
Karşılaştırma= Samsung Galaxy S10+ Plus - Apple iPhone SE 2 (2020) Karşılaştırması - Epey
Tüm Hakları Saklıdır - Siri ©
1 yıl daha beklerim artıkSiri cevaplıyor;
Geleceğini pek düşünmüyorum Apple bana bu bilgileri anlatmıyor maalesef...
sana dünyanın en kısa şakasını yapayım mı siricim?Siri cevaplıyor;
Muhtemelen aylar boyunca Popüler konulara girinceye kadar devam edeceğim. Bana verilen hakkı kullanıyorum.