Neler Yeni

Yardım Neden NVIDIA Ekran kartı Alalım?

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
Yorumlarını okudun mu ? Mesela yine berbat çeviri programı ile çevirdiğim yorumun bir tanesi şöyle demiş:
"Başlık büyük ölçüde hatalı! 'CUDA'yı doğrudan kendi başına çalıştıramaz. Bununla birlikte, CUDA kaynak kodu otomatik olarak AMD'nin diline dönüştürülebilir, ancak daha sonra bu mimari için yeniden derlenmesi gerekir, bu nedenle evet, teknik olarak 'CUDA' kodunu çalıştırabilirsiniz, ancak CUDA programlarını çalıştıramazsınız..."
Yorumları okumadım. Benim okuduğum makalede öyle bir şey geçmiyordu. Şimdi sadece kodu çalıştırmak için windows ve amd böyle bir işe kalkışmaz bence cuda'yı da çalıştıracaktır benim okuduğum makale öyleydi en azından birde nvidia kadar iyi olmayacağını da eklemişler sonuçlar yakın demişlerdi sadece. Sonuçta yazılımla çalışan bir şey olacak ve yazılımla her şey yapılabilir diye düşünüyorum.

Konuşmak için erken tabikide tam çıkınca belli olur ne olduğu.

Senerr

80+ Bronze
Yorumları okumadım. Benim okuduğum makalede öyle bir şey geçmiyordu. Şimdi sadece kodu çalıştırmak için windows ve amd böyle bir işe kalkışmaz bence cuda'yı da çalıştıracaktır benim okuduğum makale öyleydi en azından birde nvidia kadar iyi olmayacağını da eklemişler sonuçlar yakın demişlerdi sadece. Sonuçta yazılımla çalışan bir şey olacak ve yazılımla her şey yapılabilir diye düşünüyorum.

Konuşmak için erken tabikide tam çıkınca belli olur ne olduğu.
O zaman yorumun haklılık payı da varmış. Zaten videoda en çok beğeni alan yorum kendisi olunca şaşırdım. Böyle başlıklar genelde clickbait olduğu için biraz ilişkilendim ama sana güveniyorum tabii ki de. Yoksa yorumlara da bakmazdım ama walpaper'a bakınca zaten video bana tıkla diyor hani.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
O zaman yorumun haklılık payı da varmış. Zaten videoda en çok beğeni alan yorum kendisi olunca şaşırdım. Böyle başlıklar genelde clickbait olduğu için biraz ilişkilendim ama sana güveniyorum tabii ki de. Yoksa yorumlara da bakmazdım ama walpaper'a bakınca zaten video bana tıkla diyor hani.
Türklerde de mesut çevik bu konuya değindi zaten onda duyup bakmıştım ama inan hangi videosu hatırlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videoyu buldum :D 1:32 de başlıyor

Son düzenleme:

gOkO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Gökhan TUTAR
evet fakat 6600 ve 6650 xt de çok sorunlar yaşayanlar var hocam ne iştir kimse anlam veremiyor
Elimde xfx6600 var. 10 gün civarı kullandım ve en ufak hata almadım. Sadece cs2 ilk çıktığında bir takılma sorunu olmuştu, onu da 1 gün sonra yayınlanan driver ile hallettiler. Sorun yaşayan arkadaşlar ne tür sorun yaşıyor? Wattman dersen sadece sürücü kurup bu hatayı almayabilirler(ben full kurulum yaparım hep).

BigBagMan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan YAĞMUR
hocam bende 6650 var bı sorun yok bırazda kullanımla alakalı olabılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
yağmur yıldırım
bilmiyorum ama gerek forumlarda gerekse kullanımda sorun yaşandığı belirtiliyor hocam 6600 güzel kart ama hiç denemedim sadece kullanıcıların adına söyledim

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
İsim
Selim

Yazılım, stabil, uygulama desteği, firma güvencesi, şirket yatırım hacminin amd'nin çok daha üstünde olması, dlss, ışın izleme.

Existentia

80+ Silver
Özela yaz driver da yardımcı olurum.
+amd güncelleme notlarını okumazsanız sorun yaşarsınız zaten :) adamlar güncelleme notlarına şu kartta şu hatayı alabilirsin diye kocaman yazıyorlar.
hfdfdfdsfd sağ olsun çok dürüstler

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Utku Çetin
Şu forumda pcsi kendi kendine kapanıpta sırf ekran kartı amd diye suç atan bir sürü adam var ki çoğu zaman ram veya psu kaynaklı oluyor sorunları ama tek diyeceğim şey paranız varsa nvidia alın öyle sırf nvidia alıcam diye bütçeyi zorlamaya gerek yok

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
r9 280x rx480 rx580 5700xt kullandım boş yapma bana diyor AMD Kullanmamış dsdasdasdsadas
En kötü kartları kullanmişsin da sana demiyorum. Cevap verdiğim adama yardım edecektim. AMD driver'ı bozuk dedi gel yardım edeyim dedim geri dönüş yapmadı. AMD kart kullanmamış diyorum.

Existentia

80+ Silver
En kötü kartları kullanmişsin da sana demiyorum. Cevap verdiğim adama yardım edecektim. AMD driver'ı bozuk dedi gel yardım edeyim dedim geri dönüş yapmadı. AMD kart kullanmamış diyorum.
hocam mesajlarım karakterinize yönelik degil öncelikle ofansif algılamayın ama ben yıllarca bu firmadan çektim bir arkadaşım inat etti 6750XT aldı yine aynı sonunda düzgün bir driver versiyonu buldu onu güncellemeye korkuyor bu mudur yani herkes işlemcisini alıyor niye iyi çünkü ama bu kartları iş bilmeyen adam almasın ben yazılımcıyım öyle böyle hallediyorum ama bilmeyen adama aldırırken bir sebebi olmalı tabi ki yardıma ihtiyacı olan yardım edin bu forum bunun için var ama birine bir şey önerirken yaptıgımız yorumun sebep olabileceklerini düşünmek gerekiyor

Top Bottom