ATİ.HD4450.
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 86
- İsim
- yağmur yıldırım
selamlar hocam amd ekran kartınızla driverda sorun yaşadınızmı?amd ye güveniyorum gelecek vaadettiğini düşünüyorum. ayrıca çok daha ucuz olduğu için amd tercih ederim.
6000 serisinde driverlar sıkıntı olabiliyor sanırım biraz amd cisiniz bende amd ciyim fakat neden insanlar sorun yaşıyor insanlar ucuz diye sorun yaşamak zorunda değil performansına bir şey diyemem ekran kartınızdan memnunsanız bilgilendirirmisiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
size katılmıyorum denemek için alanlarda var performansını beğeniyorum bazı kartların ama driverlar düzeltilmeliParası olan nvidia, olmayan amd alır.
evet fp algısını driver sorunlarıyla yok ediyoryeteri kadar ucuz degil
yalnız driverlar sorunlu olabiliyor hocam topluluk memnun değilBu adamlar birde bu forumda konuşabiliyor var dostum frame generation aktif olarak cyberpunkı fg ile oynuyorum
haklısınız fsr 3.0 gelişmelidaha ucuz ama yeteri karar degil hocam bu riske giriceksem değmesi lazım
fsr 3.0 denilen şeyden bahsediyorsunuz onun daha 40 fırın ekmek yemesi lazım sayın amd fanboyu olmayan forum üyesi
heh yaşayın hocam bende amdciyim ama fanboyluk yapmıyorum abi alın 7000 serisini 6000 alana kadar git nvidia rtx 3060 al driver sorunu istemiyosanAmd nin 6000 serisi alınmaz yazılım sağlan diyende varda 6000 gene bozuk amd alcaksan 7000 serisi şart
Son düzenleme: