Neler Yeni

Yardım Neden NVIDIA Ekran kartı Alalım?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
AMD nin birçok benzer özellik çıkardığını biliyorsun. Karşı ataklar geliyor sürekli. Önemli olan sorunsuz stabil olması.
Yapmasalar Ekran kartı satamayacaklarını bildikleri için rakip olmaya çalışıyorlar ama halen başarılı olamıyorlar NVIDIA'nın kafası çok rahat normalde AMD'nin satışları NVIDIA'ya çok yaklaşmış olsaydı bu problemler için anında fix gelirdi çünkü AMD'ye karşı prestij kaybetmek istemezlerdi ama adamlar normal olarak Tekel oldukları için çok rahat davranıyorlar bu da benim Fanboylara karşı çok kızgın olmamı sağlıyor.

Senerr

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Yapmasalar Ekran kartı satamayacaklarını bildikleri için rakip olmaya çalışıyorlar ama halen başarılı olamıyorlar NVIDIA'nın kafası çok rahat normalde AMD'nin satışları NVIDIA'ya çok yaklaşmış olsaydı bu problemler için anında fix gelirdi çünkü AMD'ye karşı prestij kaybetmek istemezlerdi ama adamlar normal olarak Tekel oldukları için çok rahat davranıyorlar bu da benim Fanboylara karşı çok kızgın olmamı sağlıyor.
AMD konsolda kazanıyor pcye ihtiyacı yok gibi duruyor. Yine de varlar Nvidia'nın tekel olmasını şahsen istemem bu pazarda ama Nvidia kullanıyorum. :D trajikomik.

grsy.hsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan gürsoy
İyi dedin ağzına sağlık. Amd yazılım olayına ağırlık vermesi gerekiyor. Yoksa Nvidia daha çoook ekmeğini yer bu piyasanın.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
AMD konsolda kazanıyor pcye ihtiyacı yok gibi duruyor. Yine de varlar Nvidia'nın tekel olmasını şahsen istemem bu pazarda ama Nvidia kullanıyorum. :D trajikomik.
Adamlar işlemcilerde 1 numara zaten ve doğal olarak konsol üreticileri AMD ile çalışıyor fakat GPU için bir şey diyemem oranın tekeli hala NVIDIA olmaya devam edecek gibi duruyor umarım AMD şu işe çeki düzen verir de NVIDIA'nın koltuğunu sallasın o kadar mağduriyet yaşattırıp rahat davranmasınlar. :D

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Bakıyorum rx6600 serisi ve sonrası artık yazılımsal sorunlar yok
6650 XT kullanıyorum ve ciddi yazılımsal sorunları var. Fanboy falan değilim zaten olsam neden AMD alayım? AMD'ye şans vermek istedim ama pişmanım. Yazılımı kötü olduğu sürece, istediği kadar performanslı olsun, doğru düzgün kullanamadıktan sonra hiçbir işe yaramıyor. AMD işlemci alınır ama ekran kartı alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
driver sorunları gırla var yeni driver çıkınca millet biribirin sorıyor sorun var mı di ye
o da var amdnin düzeltmesi gerekenler:
DRİVER GÜNCELLEYİNCE SORUN YARATMAMALI
RAYTRACİNG AÇINCA FPS DROP YENMESİ
YAZILIM TEKNOLOJİLERİ NVİDİA YA GÖRE DÜŞÜK KALIYOR FSR VE DLSS GİBİ

Mesaj otomatik birleştirildi:

6650 XT kullanıyorum ve ciddi yazılımsal sorunları var. Fanboy falan değilim zaten olsam neden AMD alayım? AMD'ye şans vermek istedim ama pişmanım. Yazılımı kötü olduğu sürece, istediği kadar performanslı olsun, doğru düzgün kullanamadıktan sonra hiçbir işe yaramıyor. AMD işlemci alınır ama ekran kartı alınmaz.
DURUN ALINIR FAKAT AMD SORUNLARI GİDERİNCE ALINIR

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
7000 SERİSİNDE ÇOK ŞİKAYET GELMİYOR AMD ESKİ KARTLARA DESTEK VERECEĞİNE DRİVERLARI ÇÖZMELİ BU ARADA AMD Yİ ÇOK SEVEN BİRİYİM AMA EKRAN KARTINDA NVİDİA BASKIN KALIR FANBOYLUK YAPMAYI SEVMEM FAKAT AMD İŞLEMCİLERE GÖSTERDİĞİ ÖZENİ EKRAN KARTINA GÖSTERSİN

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam peki size şunu sormak istiyorum. Ben ocakta bir sistem toplayacağım inşallah. Maksimum 40k civarına çıkabilirim. 4070ti ve 7800xt arasında kaldım. Ve 7800xt 1tb 16gb ram ve sıvı soğutucu ile 38k ama 4070ti 500gb 16 ram ve sıvı sogutucusuz 43.7k sizce hangisi?

Açıkcası burda 4070 Ti tercih ederdim çünkü depolama ile soğutma daha kolay halledilir sonradan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
amd ye güveniyorum gelecek vaadettiğini düşünüyorum. ayrıca çok daha ucuz olduğu için amd tercih ederim.

fine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Emir
Yıllarca AMD kullanmış bir insanım. Geçen sene Nvidia'ya geçince AMD kullanarak yıllardır paramla rezil olduğumu anladım. Ne sürücü çöküyor, ne de lan acaba bu oyunda sürücüler problem çıkartır mı diye düşünmüyorum artık. Mesela bu sürücü problemi yüzünden Detroit Become Human oynayamamıştım eski sistemde. Oyunun ilk dakikasında anında çöküyordu sürücü, hatta elli tane sürücü denemiştim fayda etmemişti. Gerçekten ucuz diye çekilecek çile değil.

Şimdiyse rahat rahat oyunumu oynuyorum, Nvidia Ansel sayesinde ekran görüntüleri alıyorum, verdiğim parayla rezil olmuyorum. AMD pişmanlıktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Rojat
Arkadaşlar ben 3060 kullanıyorum NVIDIA bence bu zamana kadar en iyisiydi ama bundan sonra neden NVIDIA alalım. Bakıyorum rx6600 serisi ve sonrası artık yazılımsal sorunlar yok saf güç olarak NVIDIA ya misal 3060 denk daha fazla fps veriyor fiyat olarak ta arada ciddi farklar var yani kısacası bu kimse gelip te yazılım flan yazmasın alanların çoğu cayir cayır kullanıyor peki artık NVIDIA almamızı sağlayacak sebep nedir neden bundan sonra alalimki sorusu aklıma geliyor bana AMD ve Nvidia kulananlar yazsın ama bir düşünün objektif olun lütfen...
hocam saphirre pulse rx6700 kullanıyorum ne ısınıyor ne kasma cayır cayır oyunları oynuyorum sadece cs2 de 300fps almama rağmen drop giriyor onu çözemedim bir türlü şimdi sistemi sıfırladım yükleniyor düzelicek mi merak ediyorum

Forumda hala amd kullanıcıları korkarak driver güncellemesi yapıyor
ben her geleni direkt kuruyorum bir sorunla karşılaşmadım
nazar değmesin inşallah daha da karşılaşmam

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için ve objektif olduğunuz için hocam hata aldınız mı hiç ne kadsr süre kullandınız bu sistem

Hocam aslında arada baya fark varmış sadece ekran kartından dolayısıyla mi aradaki fark yoksa başka şeyler de mi var parça olarak
Geç cevap verdim kusura bakmayın
Hiç hata almadım yazılım sıkıntısı fln yaşamadım ( 2 ay olmak üzere )

Top Bottom