Neler Yeni

Yardım Neden NVIDIA Ekran kartı Alalım?

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
HOCAM TEKNOLOJİ İSTİYORSANIZ NVİDİA AMA AMD DRİVER KURULUMLARINDAN ŞİKAYET EDENLER VAR FAKAT PERFORMANS MÜKEMMMEL
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD OYUN İÇİN ALINIR EKRAN KARTLARI İŞ VE RENDER İÇİN DEĞİL
Böyle bir ayrım yapmak bize zarar ettirir, kimseyi tekelleştirme kardeşim

Existentia

80+ Silver
HOCAM TEKNOLOJİ İSTİYORSANIZ NVİDİA AMA AMD DRİVER KURULUMLARINDAN ŞİKAYET EDENLER VAR FAKAT PERFORMANS MÜKEMMMEL

AMD OYUN İÇİN ALINIR EKRAN KARTLARI İŞ VE RENDER İÇİN DEĞİL
driver sorunları gırla var yeni driver çıkınca millet biribirin sorıyor sorun var mı diye

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Yeni bir RTX 4000 serisi satın almak istiyorsan yapman gerekenleri söylüyorum.
1 - Kartı mutlu mutlu alıp bilgisayarına takacaksın, sonuçta Driver'ların stabil ve AMD Driverların'dan kat kat iyi olduğunu biliyorsun.
2 - Son sürücüyü indirip oyunlara gireceksin
3 - Bol bol drop yiyip acaba ekran kartımda problem mi var diye kendini sorgulayacaksın.
4 - İnternette veya forumda araştırma yapacaksın ve sorunun sürücüler ile alakalı olduğunu göreceksin. 💀
5 - Eğer 4060 TI kullanıcısı olacaksan Youtube'da video izlerken veya Google'da sekme değiştirirken bazen anlık siyah ekran problemlerini görünce iyice korkmaya başlayacaksın sonrasında Geforce forumuna bakacaksın oda sürücü probleminden kaynaklanıyor 💀
6 - Sonrasında kullanıcıların ettikleri küfürleri göreceksin ve fix için Nvidia'nın keyfini bekleyeceksin çünkü beyefendiler 1.5 aydır çalışıyorlar ve hala bir çözüm yok. :D
7 - Sonrasında biraz daha aşşağıya indikçe insanların eski sürücü kullanman gerektiğini söylediklerini göreceksin harbiden 537.58'de drop problemi yok onu kullan.
8 - Bu sorunun 1.5 aydır var olmasına rağmen sonrasında şu görsele bakıp güleceksin. :D
image.png

Son düzenleme:

Senerr

80+ Bronze
Yeni bir 4000 serisi satın almak istiyorsan yapman gerekenleri söylüyorum.
1 - Kartı mutlu mutlu alıp bilgisayarına takacaksın, sonuçta Driver'ların stabil ve AMD Driverların'dan kat kat iyi olduğunu biliyorsun.
2 - Son sürücüyü indirip oyunlara gireceksin
3 - Bol bol drop yiyip acaba ekran kartımda problem mi var diye kendini sorgulayacaksın.
4 - İnternette veya forumda araştırma yapacaksın ve sorunun sürücüler ile alakalı olduğunu göreceksin. 💀
5 - Eğer 4060 TI kullanıcısı olacaksan Youtube'da video izlerken veya Google'da sekme değiştirirken bazen anlık siyah ekran problemlerini görünce iyice korkmaya başlayacaksın sonrasında Geforce forumuna bakacaksın oda sürücü probleminden kaynaklanıyor 💀
6 - Sonrasında kullanıcıların ettikleri küfürleri göreceksin ve fix için Nvidia'nın keyfini bekleyeceksin çünkü beyefendiler 1.5 aydır çalışıyorlar ve hala bir çözüm yok. :D
7 - Sonrasında biraz daha aşşağıya indikçe insanların eski sürücü kullanman gerektiğini söylediklerini göreceksin harbiden 537.58'de drop problemi yok onu kullan.
8 - Bu sorunun 1.5 aydır var olmasına rağmen sonrasında şu görsele bakıp güleceksin. :D
image.png
Diğerlerini yaşadımda drop ne alaka ya ? Onuda mı yaşayacağız ne.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Diğerlerini yaşadımda drop ne alaka ya ? Onuda mı yaşayacağız ne.
546.01'den sonraki sürücülerde anlık Watt düşme,Stuttering problemleri var insanlar NVIDIA forumunda küfürler saydırıyor ama adamlar uyuyor o yüzden çoğu kişi 537.58 veya 546.01 kullanıyor bu sürücüler çok daha stabil ve problem çıkarmıyorlar.

Senerr

80+ Bronze
546.01'den sonraki sürücülerde anlık Watt düşme,Stuttering problemleri var insanlar NVIDIA forumunda küfürler saydırıyor ama adamlar uyuyor o yüzden çoğu kişi 537.58 veya 546.01 kullanıyor bu sürücüler çok daha stabil ve problem çıkarmıyorlar.
Bilgilendirme için teşekkürler ama güncel sürücüye rağmen daha drop yaşamadım inşallah yaşamam. Wat sorunu da yaşamadım ama stuttering sanırım var ve anlık siyah ekranda geliyor hemen gidiyor ama rahatsız etmiyor. Önceki kartım AMD'di asıl wat hatasını onda yaşadım Watman klasik.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Bilgilendirme için teşekkürler ama güncel sürücüye rağmen daha drop yaşamadım inşallah yaşamam. Wat sorunu da yaşamadım ama stuttering sanırım var ve anlık siyah ekranda geliyor hemen gidiyor ama rahatsız etmiyor. Önceki kartım AMD'di asıl wat hatasını onda yaşadım Watman klasik.
Anlık takılmalarda mı olmuyor?

grsy.hsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan gürsoy
Bana soracak olursan Amd fiyatına göre tercih sebebi olsa da yazılımsal olarak problemli. Ben uğraşamam kafam rahat olsun diyorsan 3-5 fazla verip Nvidia alıp karşıya geçeceksin. Yada bizim gibi bir zar atıp ya tutarsa diyip AMD alacaksın. :)

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Bana soracak olursan Amd fiyatına göre tercih sebebi olsa da yazılımsal olarak problemli. Ben uğraşamam kafam rahat olsun diyorsan 3-5 fazla verip Nvidia alıp karşıya geçeceksin. Yada bizim gibi bir zar atıp ya tutarsa diyip AMD alacaksın. :)
Bu son sürücüler ile birlikte NVIDIA alırken kafanız rahat olmuyor maalesef fakat DLSS ve teknoloji ön plana çıktığı için ben yine oyumu NVIDIA'dan kullanırım.

Senerr

80+ Bronze

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
ve evet pcden anlamamalarından dolayı oluyor amd kullanmasını bilen birinde sıkıntı yaratmıyor
Sen çok cahil bi adamsın eleman.

En basitinden OBS ile kayıt alırken sorun yaşıyordum, sürücü çöküyordu ya da Windows 10 kullanırken 4K kayıt alamıyordum, ekran kartı kullanımı %99 olduğu zaman kayıt kasıyordu (Sen cahil bir insan olduğundan dolayı %99 kullanımda öyle olması normal diyebilirsin ama değil).

Ya da Discord, Steam veyahut tarayıcıda donanım hızlandırma açık olduğu zaman ekrana saçma sapan bir şeyler oluyordu, bazen sürücü çöküyordu (O zaman donanım hızlandırmayı kapat diyebilirsin, cahilce bir çözüm önerisi).

Hatta 3-5 gün önce bir VNC programı açıktı, çökme yaşadım, daha sonra mavi ekran aldım.
Ya da AMD pek optimize olmuyor genelde, bazı oyunlarda takılmalar, FPS droplar yaşıyorum.

Senerr

80+ Bronze
Bu son sürücüler ile birlikte NVIDIA alırken kafanız rahat olmuyor maalesef fakat DLSS ve teknoloji ön plana çıktığı için ben yine oyumu NVIDIA'dan kullanırım.
Nvidia alırken bir tek ben kafam rahat aldım sanırım. :)

grsy.hsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan gürsoy
AMD nin birçok benzer özellik çıkardığını biliyorsun. Karşı ataklar geliyor sürekli. Önemli olan sorunsuz stabil olması.

Top Bottom