Netac Ram Alınır mı?

boltreny7

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,038
Evet arkadaşlar ikinci ele param yetmeyince sıfır almaya karar verdim bütçe max 9-10k peşin fiyatına taksitle almayı düşünüyorum bu netac ramin CL seviyesini 36-34 seviyesine düşürebilir mi? ya da indirim mi beklemeliyiz? Aciliyetim yok. Ram ve monitör alacağım.

Ekler

• IMG_2869.webp
    IMG_2869.webp
    76.4 KB · Hit: 22
Evet arkadaşlar ikinci ele param yetmeyince sıfır almaya karar verdim bütçe max 9-10k peşin fiyatına taksitle almayı düşünüyorum bu netac ramin CL seviyesini 36-34 seviyesine düşürebilir mi? ya da indirim mi beklemeliyiz? Aciliyetim yok. Ram ve monitör alacağım.
acelen yoksa bence bekle bende bekliyorum bu markalardansa adam gibi sağlam marka ram alacağıma inanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vatan yine indirim yapsa birtane 16gb ddr5 çeksem kâfi

acelen yoksa bence bekle bende bekliyorum bu markalardansa adam gibi sağlam marka ram alacağıma inanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vatan yine indirim yapsa birtane 16gb ddr5 çeksem kâfi
Valla ya hocam

çok pahalı ya ikinci el eli yüzü düzgün bir marka min 8000 tl kullanmış kokmuş ürün neden alayım ki ? beklerim gerekirse 2 ay herhangi bir e-ticaret sitesi indirim yaptığı gibi birtane 1x16 çekerim yoluma bakarım fazlasında gözüm yok

Gecikmelere pek takılma derim zira öncelik boyut olmalı.

çok pahalı ya ikinci el eli yüzü düzgün bir marka min 8000 tl kullanmış kokmuş ürün neden alayım ki ? beklerim gerekirse 2 ay herhangi bir e-ticaret sitesi indirim yaptığı gibi birtane 1x16 çekerim yoluma bakarım fazlasında gözüm yok
Aynen öyle hocam en kötü dandik rame 7-8 fiyat çekiyolar ona para vereceğime 1-2 bin daha uğraşır peşin fiyatına 6 taksitle sıfır alırım daha iyi indirim kovalayacağım artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,996
Üyeler
194,773
Son üye
Stings
Geri