Netflix 4. ortak aranıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Afur

80+
Reaksiyon skoru
112
Ben, @Matt Murdock ve benim bir arkadaşım ile şu an 3 kişi Netflix ortağıyız. 4. kişi artık izlemediği için ayrıldı. Bundan dolayı bir kişi boşluğumuz var. Netflixe ortak olmak isteyenler mesaj atabilir mi?

Hocam toplam tutarı 4'e bölüyoruz işte. Son zamlarla birlikte 200 lira oldu. 30 geri ödeme alıyoruz, 170/4=42,5 TL kişi başı. Ama bu ay sanırım yine eski fiyattan ödeme yapacağız eski aboneyiz diye o şekilde de 25 lira.

Hocam toplam tutarı 4'e bölüyoruz işte. Son zamlarla birlikte 200 lira oldu. 30 geri ödeme alıyoruz, 170/4=42,5 TL kişi başı. Ama bu ay sanırım yine eski fiyattan ödeme yapacağız eski aboneyiz diye o şekilde de 25 lira.
tamam hocam ben ortak olurum özelden yazarmısınız

Yazdım hocam.

Netflix ortak plan kullanımına engel koydu. Eğer aile üyeleri aynı evde değilse blok atıyor.

Netflix ortak plan kullanımına engel koydu. Eğer aile üyeleri aynı evde değilse blok atıyor.
Şu an sadece TV'den girince kod gönderiyor. Telefon veya PC için getirmemişler galiba daha. Sadece kod göndererek çözecekseler hallediyoruz onu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Afur
Muhtemelen 1-2 aya o iş kalkacak.

Ben, @Matt Murdock ve benim bir arkadaşım ile şu an 3 kişi Netflix ortağıyız. 4. kişi artık izlemediği için ayrıldı. Bundan dolayı bir kişi boşluğumuz var. Netflixe ortak olmak isteyenler mesaj atabilir mi?
yazın hocam olurum ortak

Ulan bizi bu hale getirenlerin allah belasını versin. Basit bir film dizi izleme platformunun ücretini bile paylaşmak zorunda kalıyoruz.(Bizde 4 kişi kullanıyoruz.)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri