Neler Yeni

NETGSM OPERATOR İYİMİ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Mobil Türkcell e göre iyi fiyatlar ve GB var lakin iyi midir? Turkcell devam mi edeyim 4 güne geçiş yapmam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Arkadaşım 3 aydır kullanıyor, telefonda görüşme yaparken ilk açtığında bi 5 saniye kadar sesi gelmiyor. Konuşma esnasında da ara ara ses kesilmesi oluyor. Fiyat olarak çok iyiler ama geliştirmeleri lazım kendilerini.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Şimdilik fiyatları iyi yılbaşından sonra ne olacak önemli olan da o. Halen iyi olursa geçeceğim bende netgsm e.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdilik fiyatları iyi yılbaşından sonra ne olacak önemli olan da o. Halen iyi olursa geçeceğim bende netgsm e.
Alınır mi şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım 3 aydır kullanıyor, telefonda görüşme yaparken ilk açtığında bi 5 saniye kadar sesi gelmiyor. Konuşma esnasında da ara ara ses kesilmesi oluyor. Fiyat olarak çok iyiler ama geliştirmeleri lazım kendilerini.
Geçilir mi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
ben 4 5 aydır kullanıyorum aramalarda ses kalitesi iyi değil pek ama kesilme durumu yaşamadım ben, genelde aramaları whatsapp üzerinden yapıyorum internet iyi çektiği için sorunsuz kullanıyorum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Anladım Turkcell devam ozaman 😃

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
İyi araştırıp eksilerini kabul ederek geçmeni öneririm. Bu tüm gsm hatları için geçerli.
Turkcell de 2 yıldır eksik görmedim her anlamda çok güzel haricinde NETGSM 7 8 gün sürer dedi benim tarife 4 gün sonra bitiyor uymuyomus zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,737
Üyeler
160,876
Son üye
byescobar0
Top Bottom