Netgsm paketlerine ortalama %68 zam yaptı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Reaksiyon skoru
8,377
Netgsm resmi sitesinde paketlere ortalama %68 zam yaptığını duyurdu.
1731090790418.png

Benim için Netgsm bitmiştir. 150 TL'ye kullandığım paket 300 TL olmuş.

Zaten baskı altındaydı kartlara sinyal veremiyorlardi demek fiyattanmis
edit: şansım yok ya 400 aktivasyon parasına yanıyom şimdi, hiç kullanamadım kart aktif olsun iptal edeceğim

Son düzenleme:
Netgsm resmi sitesinde paketlere ortalama %68 zam yaptığını duyurdu.
Alıntıyı görüntüle
Benim için Netgsm bitmiştir. 150 TL'ye kullandığım paket 300 TL olmuş.
Harbi bukadar saçma bir şey yok hem bayileri yok uyguna bundan dolayı veriyoruz diyorlar şimdi ise zam tüküreyim böyle işe benim içinde bitmiştir

Zaten baskı altındaydı kartlara sinyal veremiyorlardi demek fiyattanmis
edit: şansım yok ya 400 aktivasyon parasına yanıyom şimdi, hiç kullanamadım kart aktif olsun iptal edeceğim
Kendi üstüne aldığın ilk hatsa numara taşıma yapman daha mantıklı olur. Numara taşıma için belli bir süre var mı emin değilim ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen Bimcell'den 375 TL'ye hat aldım. Netgsm olarak kullandığım annemin üstüne kapatsam mı kapatmasam mı kararsız kaldım.

zamdan daha önemlisi şuan ayın 5 inden bu yana geçiş yapanların hattı hala açılmadı. türkcel şebeke vermiyormuş insanlar mağdur bir şekilde bekliyor...

Demiştim yılbaşından sonra fiyatları ne olacak diye 🤣
Avantajı mavantajı kalmadı...
Anlaşılan yılbaşından sonra ev netleri 1k olacak...

Adamlar şu hizmetlerin 10 katını bizim kullandığımız fiyatların yarısından daha ucuza kullanıyor... dolar avro ile maaş aldıkları halde...

Sözde telekonimikasyon firmalarına tonla tepki gösterildi o kadar video vs çekildi sonuç ne ?? "0" sıfır sıfır hatta eksi eksi ek zam...

Demiştim yılbaşından sonra fiyatları ne olacak diye 🤣
Avantajı mavantajı kalmadı...
Anlaşılan yılbaşından sonra ev netleri 1k olacak...

Adamlar şu hizmetlerin 10 katını bizim kullandığımız fiyatların yarısından daha ucuza kullanıyor... dolar avro ile maaş aldıkları halde...
Tr de kazıkçı fırsatçı bitmez hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,131
Üyeler
184,892
Son üye
baskomiserbehzat
Geri