Neler Yeni

NetSpeed iyi mi? şuan alınır mı ?

Kriptekx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mustafa
anladım sağol yazdıkların için ben bağlanınca tekrardan buraya atarım performansınıı :)
Hatta önerim modemi gece kapatma açık kalsın.Eğer kesinti olursa çağrı merkezi ona göre bakıp karar veriyor. Belki gece çok kesinti olacak ve modem kapalı olduğundan göremeyecekler.

anil4845

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl Güler
Hatta önerim modemi gece kapatma açık kalsın.Eğer kesinti olursa çağrı merkezi ona göre bakıp karar veriyor. Belki gece çok kesinti olacak ve modem kapalı olduğundan göremeyecekler.
Tamamdır çok sağoll

anil4845

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl Güler
Bence Türknet al
Ya türk netde ikide bi kopmalar oluyomuş baya bi araştırdım müşteri hizmetleri çöp zaten bugün aradım konuşurken sesleri ikide bi kesiliyodu bende güvenemedim onlara vazgeçtim

anil4845

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl Güler
yaklaşık iki haftadır bir sürü kesilme oldu bazıları 2 saat sürdü gün içinde 15-20 defa gidip gelmeler yaşandı bu yüzden ben türknete geçtim
Bilmiyorum ya araştırdım ama türknetde çok şikayet var biraz korkuttu beni o yüzden netspeede karar verdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah Demir
Farklı firma arayan arkadaşlar Oris Telekoma da bakabilir. Eylül ayından beri fiber paketini kullanıyorum. 100 Download 5 6 arası Upload alıyorum. 104 TL taahhütsüz kotası.

İkinci Bir abonelik daha açtım 35 e 3 şeklinde 80TL Vdsl paket. Alternatif olarak bakılabilir.

Top Bottom