Neler Yeni

Yardım Netspeed veya millenicom ?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Selamun aleyküm, iyi forumlar arkadaşlar.

Bulunduğum konum Siirt Pervari şuanda. Türk Telekom vardı fakat fiyat uçuk ve yetersiz olduğundan iptal ettim. Netspeed ve millenicomda 76 mbps veriyor.

Netspeed 135 TL aylık paket ücreti + 130 TL bağlama ücreti alıyor.
Millenicom ise 125 TL aylık paket ücreti + 210 TL bağlama ücreti alıyor. ( ilk ay ücret almıyoruz dediler muhtemelen arkadaş kodu tanımlayacak )
10 ay kullanacağımı varsayarsak
Netspeed 1480 TL
Millenicom 1250 + 210 - ilk ay almıyor - 125 totalde 1335 TL

Şimdi olay şu ; ikisi de aynı alt yapıyı kullanacak. Müşteri temsilcisi açısından , sorun olduğunda ulaşılabilirlik açısından hangisini tercih edersiniz. Ve zamanında iki sağlayıcıdan birini tercih edip şikayeti veya memnuniyet konusunda fikirlerini açıklayabilirseniz memnun olurum. yarın bağlatacağım inşallah. Teşekkürler şimdiden.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
temsilci olarak netspeed bayağı iyi gece arasan bile muhatap buluyorsun, her zaman çözüm sunamıyorlar o ayrı. milleni kullanmadım.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
netspeed kullanıyorum öneririm, davet kodum ile 10tl daha az ödeyebilirsiniz

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Gıbırnet bağlatabilirsin hocam. Aylık 100mbps paket 110TL
Gıbır dan önce Millenicom daydım. Pinglerim çok oynaktı speedtest de 12 ping alıyordum. Fiyatlara zam yaptıklarında Gıbır a geçtim. Speedtest de şuan 6 ping alıyorum ve gayet stabil. Hatta geçen gün whatsapp destek hattından iletişime geçtim benim interneti nasıl daha iyi hale getiririz diye. Hattımı resetlediler şuan daha da stabil ping değerlerim anlık fırlamalar çok çok nadir oluyor.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Kesinlikle Millenicom öneririm :)

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gıbırnet bağlatabilirsin hocam. Aylık 100mbps paket 110TL
Gıbır dan önce Millenicom daydım. Pinglerim çok oynaktı speedtest de 12 ping alıyordum. Fiyatlara zam yaptıklarında Gıbır a geçtim. Speedtest de şuan 6 ping alıyorum ve gayet stabil. Hatta geçen gün whatsapp destek hattından iletişime geçtim benim interneti nasıl daha iyi hale getiririz diye. Hattımı resetlediler şuan daha da stabil ping değerlerim anlık fırlamalar çok çok nadir oluyor.
Gıbırnette varmış ama dediğim gibi bu durumda alt yapı önemli oluyor. Ne bağlattığım farketmeksizin aynı olacak tek olay müşteri desteği iyi olması uygun oluşması Ping olmaması.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Gıbırnette varmış ama dediğim gibi bu durumda alt yapı önemli oluyor. Ne bağlattığım farketmeksizin aynı olacak tek olay müşteri desteği iyi olması uygun oluşması Ping olmaması.
Tekirdağ daki evimin altyapısında GıbırNet daha iyi performans ve stabilite sağlıyor. Sizin tercihinize kalmış. Sonuç olarak aynı altyapıyı kullanıyorlar. Bağlatıp denemen gerek. Sonuç olarak taahhüt yok memnun kalmazsan başka sağlayıcıya geçersin 2 gün kayıp olur o da nakil için.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tekirdağ daki evimin altyapısında GıbırNet daha iyi performans ve stabilite sağlıyor. Sizin tercihinize kalmış. Sonuç olarak aynı altyapıyı kullanıyorlar. Bağlatıp denemen gerek. Sonuç olarak taahhüt yok memnun kalmazsan başka sağlayıcıya geçersin 2 gün kayıp olur o da nakil için.
nakil de kayıp mı oluyormuş 1 dakika ya olur ya olmaz

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Eyvallah teşekkür ederim. Nakil zaten maks 10 dk sürer aynı alt yapı olacağı için.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
nakil de kayıp mı oluyormuş 1 dakika ya olur ya olmaz
Orası öyle doğrudur nakilde kayıp yok yorgunluğun etkisi :)
Nakil yapılırken geçtiğin sağlayıcı hattını kendi üzerine aldığında işlemler tamamlandığında 1 2 dakika internet kesilir, gelen kullanıcı adı şifreyi arayüzden değiştirirsin kullanmaya devam edersin.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Seni kesinlikle önerebileceğin kadar ne cezbetti mesela millenicomda
3 yıldır kullanıyorum, beni cezbeden artı yönü throttling kısmı. Türkiye'de özellikle akşam vakitlerinde yurt dışı çıkış hızları kısıtlanır ve internette bir takım sorunlar yaşarız. Millenicom'da bu sorunlar daha az sebebi ise yurt dışı bağlantılarını Süperonline üzerinden yapıyor olması. SOL'ün kalitesini anlatmama gerek yok sanırım. Onun dışında Millenicom'un Türkiye'ye en çok yatırım yapan kuruluş olan SOCAR'ın bünyesinde barındığını da söylemem gerek. Özellikle bahsettiğim ilk konu benim kullanım amacım gereği işime çok ama çok yarıyor başka bir firmaya geçmeyi asla düşünmüyorum sırf bu sebeple.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
3 yıldır kullanıyorum, beni cezbeden artı yönü throttling kısmı. Türkiye'de özellikle akşam vakitlerinde yurt dışı çıkış hızları kısıtlanır ve internette bir takım sorunlar yaşarız. Millenicom'da bu sorunlar daha az sebebi ise yurt dışı bağlantılarını Süperonline üzerinden yapıyor olması. SOL'ün kalitesini anlatmama gerek yok sanırım. Onun dışında Millenicom'un Türkiye'ye en çok yatırım yapan kuruluş olan SOCAR'ın bünyesinde barındığını da söylemem gerek. Özellikle bahsettiğim ilk konu benim kullanım amacım gereği işime çok ama çok yarıyor başka bir firmaya geçmeyi asla düşünmüyorum sırf bu sebeple.
Bende samsunda 10 yılı aşkın süredir kablonet kullanıyorum ve hala 100 mbps + evde bütün kanallar açık ( nat geo sinema tv fx vs ) TV hizmetine 110 TL ödüyorum. Fakat her yerde olduğu gibi alt yapı önemli bende milleni veya netspeed düşünüyordum ikisinden teklif aldım. Milletinde şikayetler biraz fazla araştırmalarıma göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,594
Üyeler
166,961
Son üye
ufobo
Top Bottom