Neler Yeni

NetSpeed'e geçişim ve tecrübelerim

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Ben çok memnumum netspeed den ping olsun hız olsun. 75 ile başladım ücretsiz 100 yaptılar ve fiyat 89TL ödüyorum davet kodu sayesinde .

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,760
İsim
Mert Metshi
beyler comnet nasıl
Ben kullanıyorum memnunum. 1 hafta bile sürmedi kurulum. Önceden tt 16 adsl kullanıyordum 35 vdsl gectim pingim de baya dustu. Fiyatlar da ttden daha uygun.

Valo 9 ping sabit
Cs 65 ping

bu kod ile kayıt olursan sen ve ben 1 ay bedava kullanıyoruz CMT943TPV

Son düzenleme:

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Teşekkür ederim reis bilgilendirdiğin için bir de arkadaşım Netspeed 100Mbps kullanıyordu Kahramanmaraş, Elbistan'da oturuyor ancak altyapısı 79Mbps destekliyor 32-40ms aralarında sabit geziniyordu ping değerleri modemi çok ısınıyormuş geceleri kapatmak zorunda kalıyormuş internet kopmaları ve internete sadece o bağlanmasına rağmen ani ping fırlamaları ve uzun süre geçmediği oluyormuş hızını 75Mbps'e düşürdü pingi değişmedi GibirNet kapsama haritasında Kahramanmaraş ile İstanbul Valorant sunucusuna baktık 24ms aralığı gözüküyor sizce Netspeed ile GibirNet'in arasında ki fark bu kadar büyük müdür?

Not: bu arada ben türk telekomun verdiği yaklaşık 5 senedir bu modemi kullanıyorum aralıksız hiç durmadan çalışıyor elektrik gitmedikçe kapatmıyoruz DSL kablosunun bağlı olduğu portu hiç değiştirmedim TP-LINK TD-W9970 v3
Modemin ısınması bir sorun yaratmaz bana göre somuçta bu cihazlar 7/24 çalışması için yapılıyor. Ama modem yeniyse ve asiri isinma varsa sorunludur belkide garantiye gonderme imkani varsa gondersin veya modem bir iss ye aitse mustero hizmetlerini arayip destek istesin.

Gibirnette tt altyapi kullaniyor o yuzden pek fark olacagini sanmiyorum yurt ici cikislarinda. Ama yurt disi cikisini bilemiyorum oda tt cikisi kullaniyorsa yine pek degisen birsey olmaz.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Akşamları ping değerleriniz oynuyor mu peki? bende Netspeed düşünüyorumda, en önemli şey ping benim için.
Herhangi bir dalgalanma veya yukselme olmadi. Gayet stabil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,473
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman