Neler Yeni

🔥İndirim Next 50 İnç QLED Google TV 15.736 TL

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,970
İsim
Oğuz Oğuz
1.500 TL kuponu kullanın. Bu paraya QLED televizyon çok iyi. 1 yıl D-Smart GO mega paket hediyesi de bulunuyor.

Alacak arkadaşlara tavsiye vereyim.
Çoğu yorumu okudum.
Bazı kisiler hoparlörün kötü olduğunu ve ses patladığını söylemişler.
Bazılarında ise yokmus.
Ekran konusunda ise 4-5 yorumda ışık sızması olduğunu yazmışlar.
Siyah ekranda bariz gri oluyormuş ekran.
Yine ekran konusunda kare atlamaları olduğunu yazanlar vardı.
Arayüz akıcılığı genel olarak çok beğenilmiş ama bir kişi 3 ay sonra donma ve kasmalarin başladığını yazmış.
3 ay bir TV için çok kısa bir süre. Yani bizim 4k Android Philips TV 10 yıllık. Bizim TV de 5. yılında falan başladı.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,928
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Arayüz akıcılığı genel olarak çok beğenilmiş ama bir kişi 3 ay sonra donma ve kasmalarin başladığını yazmış.
3 ay bir TV için çok kısa bir süre. Yani bizim 4k Android Philips TV 10 yıllık. Bizim TV de 5. yılında falan başladı.
Bunun arayüzü Google TV yani bayağı ağır bir arayüz. Projectivity Launcher gibi başlatıcılarla kullanmak şart.
Birde bakılacaksa eğer burdan yorumlara bakmamak gerekiyor. Bu ürün çok yeni olduğu için yorumu yok. Yorumlar Next'in düz led televizyonları.

Bu Next'in 65 inç ve 75 inç QLED televizyonunu gösteriyor. Buna bakmak daha doğru.

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,023
İsim
Kaira Bilgic
Yine fake Qled modeli daha. Yahu yaza yaza bi hal oldum. Bunların hiç biri gerçek Quantum Dot Panel yani Qled değildir. Bunlar Çin'den toplu olarak en ucuza alınan standart led paneller. Samsung ve TCL harici satilan Qled TV ler hiç biri gerçek değildir.
bilgili birine benziyon tv önerir misin 50-55" maks 20-25k arası daha üstü olabilir ama değecek bir şey olması lazım PS5 oynayacam ve bir şeyler izlicem

tabi ki çok fark ediyor apayrı teknolojiler
bu arada bence 13500e satılan onvodan pek farkı yok muhtemelen
Bizimkiler de 20 bine WebOS lu 55 inç IPS 4K sunny almış işletim sistemine kadar her şey rezalet

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ertan
bilgili birine benziyon tv önerir misin 50-55" maks 20-25k arası daha üstü olabilir ama değecek bir şey olması lazım PS5 oynayacam ve bir şeyler izlicem
O fiyat aralığında Philips 55PUS8609 fena bir tercih değildir. Gece indirimleri falan 23 24 düştüğü oluyor. TCL den ise TCL 55T7BGTV modeli güzeldir.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ertan
LG'nin QLED'i bile mi sahte?
LG deki Qled değil. Oda farklı bir isimle Qned diye çıkarttı. Oda kendi ürettiği İPS paneli Quantum Dot renk paleti ile cikartti hatta mini LED modelleri bile var. Qned mini LED yüksek parlaklık. Gayet canlı renk veren modeller. Ama LG IPS sevdasından vazgeçmediği için bu modelleri özelikle siyahlar tam siyah değil. Samsung ve TCL VA panel Mini LED Qled TV lerine asla yetisemiyor.

Tremila_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,375
İsim
Ali
adam sana oled vs qled farkı sormuyor

Yazmış.

okduğunu anlamayan tiplerle ugrasıyoruz birde.
Aynen okumuyorsun hocam.

QLed Oled ve LED ile kıyaslama var. Lütfen açın okuyun... Mini LED hariç hepsini kıyaslamış...

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Furkan
Beyler ürünle ilgili yorumları uzun uzadıya inceleyip yazmışsınız ama size kötü bir haberim var. Bu TV'nin yorumu neredeyse yok, yeni bir model. Okuduğunuz yorumun üstünde hangi model olduğu yazıyor. Farklı "LED" modelleri okuyorsunuz muhtemelen. Panelin çakma olduğunu söyleyen arkadaş kafamı karıştırdı yoksa alacaktım. 50 inç benim işimi görür. QLed deneyimlemek istemiştim ama kararsız kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mahsum Kartal
13500'e aldım sizce iade etmeli miyim? arada bir 4k film ps oynamak için kullanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,934
Üyeler
172,754
Son üye
msrt
Top Bottom