Servis ile görüşmeniz daha iyi olur bazı servisler bir süreden sonra kurulum için ücret isteyebilir, bazı servislerde evlilik cüzdanınızı gösterirseniz garanti süresini evlilik tarihinizden itibaren başlatıyor onu da sorabilirsiniz7 ay sonra düğünüm var çeyiz için aldım
Kurulumu 7 ay sonra yaptırırsam sıkıntı olurmu arkadaşlar
herkes almak da istiyo merak da ediyo alanları da bekliyor öyle bir durum işte![]()
Orası öyle tabi ama bence genç ve parası olmayanlar için de iyi ürün mesela ben babama eve aldıracağım 30k bile çok geliyor ona ama ben kendi evime alsam 100k ya bile alırım kötünün iyisi diyelim bizim televizyon 7 yıl öncesinin 4k tv si onla karsilastirinca baya iyi gelir bence ama özellik konusunda en ucuz parcalar var buyuk ihtimal kaliteli olsa orasina burasina yazarlardi yoksa lg nin samsungun ucuza alamadigi parcalari next hic alamaz benceÇünkü günümüzde insanlar özelliklerine bakıyor. Güç tüketimi fazla, Wifi 5, Wifi 6 veya 7 değil, Dolby Vision Dolby Atmos sadece resimde yazıyor detayı yok, Local Dim demiş resimde sayısı belli değil kaç ekran karartma var 10 mu 5 mi 20 mi 50 mi bilgisi yok, Subbower koymuş arkaya marka belli değil hangi ses sistemi var, USB 2 var sadece 3.2 veya 3.1 çıkalı yıllar oldu, En önemlisi Panel bilgisi yok hoş hiç firmanın yokta Panel üreticisi kim bilinmiyor, Nit parlık bir ? koyarım, diğer önemli kısım içine hangi işlemci koydun ? ram bilgisi nedir ? hafızası nedir ? bilgisi gene yok.
Alan körlemesine şansına alır beklentiyi düşük tutarak ancak ojinal fiyatı 33k zaten pek bir şey beklemeyin diyor firma. O yüzden ilk mesajda dedim tam +65 yaş grubu ve Tv ile fazla işi olmayanlar için F/P
Orası öyle tabi ama bence genç ve parası olmayanlar için de iyi ürün mesela ben babama eve aldıracağım 30k bile çok geliyor ona ama ben kendi evime alsam 100k ya bile alırım kötünün iyisi diyelim bizim televizyon 7 yıl öncesinin 4k tv si onla karsilastirinca baya iyi gelir bence ama özellik konusunda en ucuz parcalar var buyuk ihtimal kaliteli olsa orasina burasina yazarlardi yoksa lg nin samsungun ucuza alamadigi parcalari next hic alamaz bence