🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

of yaa tekrar gelir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25k ya miniled tv alırdık. :widepeepo:
Gelebilir. Ama belki kasımin ikinci yarısında. 20'sinden sonra falan.

2x12w speaker 2x10w woofer olabilir mi?

Görsellerde 8. Görsele bak. İkili subowoofer var.
fake olabilir mi mesela içine tek woofer koyup onlar pasif duruyorsa?

2x12w speaker ve 1x10w woofer olursa sadece tizler ve mid frekanslara uğraşılmış olur.

Oyun içinse 144hz daha mantıklı gibi.
Ama TV'yi alıp Pc'yi bağlamaya usenip yılda bir acacaksan mini LED :D.

Valla bende Apple TV var. Çok önemli değil benim için WiFi'i. Çok kötüyse ethernet çekerim. Modem TV'ye 2-3 metrede
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...hz-4k-hdmi-dp-gaming-monitor-1278468462/detay bu nasıl hocam

Oyun içinse 144hz daha mantıklı gibi.
Ama TV'yi alıp Pc'yi bağlamaya usenip yılda bir acacaksan mini LED :D.

Valla bende Apple TV var. Çok önemli değil benim için WiFi'i. Çok kötüyse ethernet çekerim. Modem TV'ye 2-3 metrede
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...neo-g7-43-4k-oyuncu-monitoru-1272265233/detay yada bu hem film hem oyun için arıyorum ben

fake olabilir mi mesela içine tek woofer koyup onlar pasif duruyorsa?

2x12w speaker ve 1x10w woofer olursa sadece tizler ve mid frekanslara uğraşılmış olur.
Şimdi şöyle bir durum var. DonanımHaber sponsorlu olmasına rağmen ses çok bozuluyor ve ses de karakter sorunu var demişti 15 binlik qled için. Şimdi bunda Dolby atmos vs ile sese çalışılmış gibi duruyor ama aynısı ise sıkıntı. Bu sebeple inceleme falan beklemek lazım. Veya içimizden biri denek olup alacak ve bizim için test edecek :D.

Şimdi şöyle bir durum var. DonanımHaber sponsorlu olmasına rağmen ses çok bozuluyor ve ses de karakter sorunu var demişti 15 binlik qled için. Şimdi bunda Dolby atmos vs ile sese çalışılmış gibi duruyor ama aynısı ise sıkıntı. Bu sebeple inceleme falan beklemek lazım. Veya içimizden biri denek olup alacak ve bizim için test edecek :D.
yok bundan kesin iyidir ona eminim.

Sadece 2x10w speaker değil en azından :D

Hangi konsol hangi oyunda 30+ fps veriyo?
Pc var

Güzel duruyorlar hocam. Alınabilir ikisi de. Ama 43 inch TV için küçük bence. Monitör içinde çok büyük.
Hocan 7900xt 7800x3D gamesir supernova var onda kullanıcam hem film hem minecraft sonra hikayeli oyunlar için aksine asus tuf 2k 27inç 260hz ips var zaten

Screenshot_1.webp

55 inch de 2.2 değil gibi 2.0 speaker.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,750
Üyeler
183,886
Son üye
a.dogduu
Geri